FIFTY SHADES OF GREY

 
flopp eller succé? 
Gick tillsammans med Elina och Amanda och kollade på den på bio i fredags! 
Tyvärr måste jag säga att boken (as always) var 1000 gånger bättre. 
Tyckte inte att skådespelarna gjorde sig rättvisa med karaktärerna i boken. Tyckte faktiskt att kvinnan som spelar Anastasia Steele var skitdålig/eller det sättet hon blev tillsagd att spela. Hennes sätt att prata är ungefär så jag låter när jag ska bajsa. 
Jag är välmedveten om att Ana inte är den personen som tar mycket plats och står i centrum, men hon kan åtminstone prata normalt i en normal ton och säga vad hon tycker, det var ju faktiskt därför Mr Grey blev fast för Ana för hennes "Vassa tunga". Nej, faktiskt, jag tycker att hon spelade lite väl för underlägset.
Christian, GOD DAMN säger jag bara!  tyckte jag var mest lik den bild jag skapat i huvudet, dock log han alldeles för mycket. Och helt seriöst, MATT BOMER SKULLE VARIT MR GREY!!! SERIÖST!!!!
Men mitt i all spya jag häver ut mig (förlåt) så måste jag självklart ge den credd. Boken har ju tagit så många miljoner med storm, så det kan inte ha varit lätt att leva upp till de skyhöga förväntningarna.
Så för att vara positiv så tyckte jag att den var bra med tanke på alla förväntningarna!
Världens största plus ska den ha för att den gav ut en vacker bild av kvinnan. En helt normal bild.
En kvinna som inte tränar 10 dagar i veckan och har 6-pack, med världens största rumpa och bröst, supersminkad varje timme på dygnet med perfekt hår som inte ens rör på sig när det blåser eller om det blir blött. Utan att den gav ut en vacker och naturlig bild av kvinnan, att brösten inte satt uppe vid hakan, att hon inte var helt rakad på alla ställen som finns. att hon inte är sådär jävla supersnygg som alla kvinnor är på morgonen i kända filmer. 
 
sen till sist vilket också är helt sjukt, VILKET SOUNDTRACK FILMEN HAR!!! YEEZUZ!!! ALLA låtar i hela filmen var ju helt magiska!
 
Jag ger den 6/10 bullar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0