ett mirakel hände idag..

HALLÅ ALLA SOM LÄSER DETTA FÖRBERED ER FÖR VÄRLDENS STÖRSTA CHOCK! JAG HAR PRECIS VARIT UTE OCH JOGGAT I EXAKT 43 MINUTER!!!!!!!! KAN NI FATTA ELLER? HELT OTROLIGT! okej... ska sluta dampa för denna exktremt sällsynta händelse.. men iaf, jag är hur stolt som helst! föressten, asså har jag typ missat "detärdagsförfrågestundpåallabloggarihelavärldenveckaslashdagen" ?
buhuu jag känner mig helt utstött :(, jag behöevr inte ha några frågestunder, ni vet att alla som läser min bogg får fråga vad som helst när som helst... det vet ni vell aight? :( ...... BRA :D!
och en till sak (a), det är entourage ikväll :D
men älskade läsare, ni får ha en superkväll.


- dagens random: vet ni veta en sak? att jag när jag äter mina mackor, äter jag ALLTID upp kanterna runt hela mackan först :D

/evelina


17.24

.. även om det snöar, känns det som att solen skiner på mig
.. även om det är -20 grader ute så känns hela kroppen varm
.. även om jag mår dåligt så mår jag bra
.. även om jag ligger ensam på natten i sängen så kan jag känna hur du ligger bredvid
.. även om min hand är tom så kan jag känna din hand som håller om min
.. även om jag är ensam i ett rum så kan jag höra dina hjärtslag
.. även om jag blundar kan jag se rakt in i dina vackra ögon
.. även om du inte är här så känner jag din närvaro
.. även om du aldrig säger nåt så kan jag höra din röst
.. även om du inte ler kan jag se ditt underbara leénde framför mig


3OH!3 BIG LOVE


HEAVY AWESOME SHIT

evelinas tankar

vet ni?  jag har faktiskt tänk på en sak. tänk att vi är huuuuuuur många som helst på hela jordklotet, det finns flera miljarders miljarders hundra tusen miljarders miljoner människor på denna planet.. om inte mer. och exakt ALLA är olika! är det inte heelt sjukt att det finns så otroooligt många männiksor på denna planet och INGEN ser likadan ut? och hur många personligheter FINNS DET EGENTLIGEN ?! jag menar, alla har ju inte bara olika utseenden utan framförallt olika personligheter. har inte ni nångång velat stöta på en person som va EXAKT likadan som dig, skrattade åt samma saker, älskade samma maträtter, va samma positiva glada person, den som ALLTID stöttade dig oavsett vad, den som avslutade dina meningar, den som reagerar på samma dett, den som ALLTID HELT UTAN TVEKAN förstår dig rakt av i alla lägen, hade det inte varit helt awesome att faktiskt stöta på sin egna tvilling/ soulmate? ALLA har en soulmate nånstans i världen. och denna person kan vara vem som helst, en tjej, en kille, ett djur, en mask en fågel, en fisk, en kvinna, en man, ja rent ut sagt VEM FASEN SOM HELST. jagsjälv hade typ DÖTT för att få träffa min soulmate. så sjukt häftigt,
och juste, det finns en myt som lider såhär:

"Det sägs att varenda levande skapelse på våran planet såg annorluna ut förr i tiden,  en människa bestog 2 huvud, 4 armar, 4 ben. men en dag så slog en blixt ner i varenda levande varelse på mitten, så dvs att varenda människa fick 1 huvud, 2 armar och 2 ben.

& Allt detta hände för att de två människorna som delats på mitten tillslut skulle återförenas till en person den en gång va."

hehehehee. jag vet inte om det är ett skämt eller om det är sanning, men det känns som att det kan stämma faktiskt ;s, för alla hittar ju sin soulmate tillslut, det kan både vara sin stora kärlek eller sin absolut bästavän. eller kanske både och :o!
men en soulmate, det är en som man verkligen älskar hela livet ut. den som man inte skulle kunna leva utan.

men nånting måste ju denna text betyda,..................... eller?
jaaaaaaaaaaaaja, kl är faktiskt 02.50 på natten nu.. så jag skyller på det.
ska nog ta och nana nu tror jag. är supertrött, och det märker ni kanske på texten som jag just skrev.

puss och kram, nattinatti

/E


No one can replace you, ♥




don't ever talk to me. unless i work and get payed to answer.

UUUUUUH BABE, HERE I AM , SIGNED, SEALED, DELIVERED, I'M YOUUURS! :D:D:D:D:D:D
hihihihihihi så jääääääävla skön låt asså :D!, springer just nu runt och skriker, hoppar runt och dansar i mitt rum till denna låt (a) så busig är jag nu hihi. meeen iallfall :D vicci är påväg hit nu och vi ska bara kladdkaka :D (a), senare kommer lenutt hit :D, ÅH detta känns bara som en UNDERBAR dag :D! ska ta och sjunga och dansa vidare nu så,
seee ya dudes laaaaaater :*


rude boy


sjukt jäkla skön låt. :D

I pray for you ♥

shena i lingonskogen :D
kom precis hem ifrån fanny för en stund sen, full rulle där hemma :D!, vi kollade på film och bara chillade, helt toppen :), tjaa, vad gjorde jag tidigare idag? jo jag gjorde kemiprovet... och jag har en känsla av att det gick Liiiiiiiiiiiite bra iallafall :D och så har jag spenderat lite tid med min älskling idag också :) så himla mysigt (a) okej, till ngt helt annat, vet ni vad jag gör nu? jag käkar bullar, VET NI SERIÖST HUR JÄVLA GOTT DET ÄR !? DET ÄR SUPERDUPERTRUPERGOTT. kan inte koncentrera mig på ngt annat nu än att äte min älskade kanelbulle :')!
så, sov så gott readers, nattinatti  ♥

fashion


övar på piss-kemi-provet vi har tills imån, hoppas att ni inte har det lika tråkigt -.-'
puss love u all

when the world come together as one ♥


jag är efter jag vet. men den är underbar ♥

i'll try..

Hey u there =D
allt bra med er snyggingar? jagsjälv mår toppen som vanligt =D! vi åkte skridskor idag på gympan, helt underbart, det är verkligen skitkul! :D jag har också suttit och pluggat på lite prov och så idag -.- yey.
men nu så ska jag ta och äta.

love u all.

just shut up


jippi.
jag kan ju inte direkt säga att min vänstra lilla knäskål mår bättre.. för han fick en jäkla DUBBELHAKA under natten! HELT OTROLIGT! den svullnade upp och ser ut som en tjock korv nu :o! men det är luuuugnt, det går över när jag gifter mig :). hmm vad har jag gjort idag då? joo, jag har varit i skolan och så har jag pluggat i över 2 TIMMAR! haha... helt sjuk är jag. men iaf nu ska jag kolla på teve och låta min hjärna få vila. ha en bra kväll readers
natttti

I can not believe I even thought of it myself....



Hej där kött och blåbär =)

bloggen krånglade igår så jag kunde inte meddela er att jag och lena käkade grön köttfärsås & makaroner, hihi! (och nej, köttfärsen va inte rutten eller något sånt, vi la i grön karamellfärg där i bara). och det va faktiskt supergott :D. hur som helst. nu idag påväg hem ifrån skolan blev jag mulad (som vanligt), men denna ggn blev jag det för att dyberg jagade mig och jag halkade, så jag har just nu varsitt blåmärke på mina 2 knäskålar. KUL ELLER HUR!
men nu ska jag plugga på kemin. j i p p i.
hörs sen!

HAHAHHAHAHHAHHHA


HAHAHHAHA JAG DÖR!
otroligt gammal jag vet, men den är lika jävla rolig endå x'D

this is us


skitbra låt.
Lenutt är här nu :D, och snart kommer vicci :D, vi ska chilla, och sen ska vi ut med samson och några fler :)!
återkommer seenareeeeee, pusss

i can transform ya


hey allesammans. =D
gissa vad jag gör nuuu (a).... jag käkar MAAAAANGO. GAH så himla attans gott! Det är nog en av VÄRLDENS GOASTE FRUKTER.! Kollade på catwomen innan också, typ en av världens bästa filmer enligt mig, gillar den starkt. Men iallafall.
jag har inte uppdaterat denna helg, för att min helg har spenderats hos min lilla plutt i Jönköping. Hur himla mysigt som helst. Men ska ta och fortsätta käka min mango nu :D
hoppas ni har haft en lika mysig helg sov lilla jag, nattinatti sov så gott readers


berörande..


shit, denna låten berör mig..

HANGOVER

Jag dör.
Jag har så attans jäklans blä ont i rumpan :(
var nämligen hos mormor&morfar idag och åkte pulka med nära och kära, shieeet vad jag skrattade asså, och gud vad jag slog i min rumpa :/ vi åkte flera st på värsta stora plastpåsen hihi hur kul som helst :)
Meeen vi åkte på typ 8 olika gupp :o
Så det är därför jag har ont i rumpan :/, men iallafall.
jag hängde med emma och moster lotta hem och ska sova över här inatt, vi har käkat taccos, ätit massa godis och chips, och så har vi kollat på The Hangover
Jag dör
åter igen, jag har skrattat hur mkt som helst! :D
Helt underbar och klockren film asså.
Rekomenderar den starkt :D

Men nu ska jag och emma krypa ner under täcket och kolla på en till film :)
så sov så jättegott allihopa :)

JUSTE! jag hade över 130 besökare igår :D!
hihi awesome.

.... men godnatt :)

Läs detta även fast det tar trettioelva år

Jag måste bara säga detta.

Ni får tycka att jag är stöd och utveckligstöd och helt blåst, så innan (om ni orkar läsa detta) så har ni valt det på egen risk, och ni får inte bli arga eller upprörda, jag säger inte att jag har rätt, men det är såhär jag ser på saker och det är sånhär jag är.

Jag älskar att vara jag, det finns ingen som är som evelina sellén.
Jag kan lova er att ni har aldrig stött på någon som mig.
jag är INTE upmärksamkåt eller något sånt.
bara för att jag skriker, dansar fula danser och rapar och sånt offentligt så vill jag inte ha uppmärksamhet, det är bara sån jag är.
Jag är glad och lever livet.
Jag vill inte sitta och ångra mig när jag är 93 år och tänka att jag alltid va den tjejen som ALLTID var tyst, aldrig fick folk att skratta, va den tjuriga och tysta tjejen, ALDRIG!
jag vill kunna få folk och skratta, jag vill alltid vara glad, jag vill göra bort mig, jag vill vara hon FREAKET som alla undrar hur fan hon orkar.
Ni får tycka att jag är jobbig, jag bryr mig inte, det rör mig inte i nacken.
men jag är verkligen världens gladaste, hyperaktivaste, skämmigaste och konstigaste tjej som existerar.
Jag är "Hon" som alltid skrattar.
Jag är "Hon" som alltid gör bort sig
Jag är "Hon" som rapar första ggn man träffas.

Jag vill vara ihågkommen, jag vill inte vara den tjejen som igen kommer ihåg, jag vill inte att folk ska sitta och fundera ut vad jag heter,
jag vill att folk ska säga: A men det är ju evelina! :D

INTE
såhär: men ni vet hon som ööh, jag tror hon hade blondt hår, ganska långt va hennes hår.. ååh men vad hette hon nu igen.. MEN NI VET hon den där blonda tjejen som hade en färgglad halsduk och blåa jeans tights, hon satt i hörnet, ganska tyst, jag tror hon hette,... hon började på E tror jag, är inte helt säker..
EXAKT SÅDÄR vill jag INTE att folk ska säga, jag vill verkligen att folk ska komma ihåg mig som den spralliga glada tjejen.
Jag har en anledning för att jag är som jag är.

Jag har inte haft det jättelätt i mitt liv, har varit mobbad och utstött, jag HAR varit den tjejen som inte haft en vän, alltid varit uppkäftig, jobbig (på det dåliga sättet), snål och allmänt tråkig.
Jag har alltså varit den tjejen som va hatad, jag ångar det jätte mycke, så ni förstår inte.
Men det är mitt eget fel att det blev som det blev.
men nu idag,
Gooosh, nu är jag helt annan person, folk tror inte på att jag va "hon" innan, jag är verkligen en ny människa, så det är därför jag är som jag är idag,
värsta freaket, och jag älskar det, vill hellre att folk ska tycka att jag är för mkt än att folk ska hata mig.
Vissa som bara har sett mig och hört mig har både reagerat dåligt och bra, vissa har sagt att: fan vad rolig hon är, och andra har sagt, hon är bara för mycket.
Ni som tycker att jag är för mkt, ni får tycka det, ni får tycka som ni vill, liksom så enkelt är det :), men jag vill att Ni ska veta att jag är seriös också.
Jag är inte bara oseriös,

jag kan vara seriös , jag är inte alltid glad, elr jo, elr jag är oftast glad,
Jag är sällan tjurig, jag kan inte komma till t.ex skolan en dag och bara vara tjurig elr vara osocial, elr vara uppkäftig bara för att jag "har pms"
Isåfall säger jag:
jag mår inte så jättbra idag så ifall jag verkar tjurig så beror det på det. :)
men det är ju hur gör.

jag jag gillar inte, om man är glad och säger hej, så får man ett tykigt hej tillbaka, bara för att "den" har en dålig dag. det är inte så jävla svårt att fejka ett glatt hej, man kan annars säga att jag inte mår så bra., men man behöver inte hoppa på en sådär direkt och bara HEJ ^o) elr inte svara alls.


SJÄLVKLART får man vara ledsen och så, harregud självklart man får det,
Men tjurig är en helt annan sak.
ledsen - tjurig
2 helt olika saker.
men det finns vissa folk som har "dåliga dagar" hela tiden, och det kan vara nertryckande.


Jag ville bara att ni skulle veta detta, inte för att jag direkt vet vad jag menade med detta, men det har sin mening,
Och så vill jag säga jag har verkligen världens underbaraste vänner,
jag älskar er så jävla mkt, och jag skulle aldrig varit den jag är idag utan er. och jag skulle kunna offra allt i världen för er.

så... ja, nu har evelina sagt vad hon ville.

hörs sen, bye


JAG HAR KLIPPT MIG!




Hey!

tro det eller ej... men jag har faktiskt klippt mig, för första ggn på hmm ja, 2 år kan det väll vara tror jag. Jag har ju sån skräck för att klippa sig, jag har det problemet att jag får ångest så fort jag ser mitt avklippta hår på golvet och att jag ALDRIG blir nöjd, men idag.. IDAG blev jag faktiskt NÖJD :D:D
HELT OTROLIGT! HALLELUJAH!
& Idag ska jag nog vara med Alice :) så, vi hörs senare!

i got so much love, for you darlin, and i wanna let you know how i feel, and it's true that i love u and it's true your the only one and i do, i adore u, and it's true, you make me feel alive,

happy valentines day ♥


Glad alla hjärtans dag ♥

yesterday was A-W-E-S-O-M-E



Hej!

va på PAAAARTEY IGÅR.
så jävla lyckat :D jag hade verkligen skitroligt.
men iaf, just nu är släkten på besök, vi ska fira mamma.
senare bär det nog av till fanny :).

hörs ikväll.
hejdå :)



KNOCK U DOWN

Hey där alla gullungar.

Har inte varit uppdaterad, min mamma har fyllt år så vi har firat det lilla födelsedagsbarnet idag :)!
GRATTIS MAMMA! :D
okej till något helt annat.
skoldagen har varit helt okej idag :) hihi hoppade runt och dansade med mina kära lurar i öronen på högsta volym och sjöng, som vanligt med andra ord :)
men nu ska jag kolla på teve

baai ♥


you make me speechless ♥

Haai there :D

sitter just nu och lyssnar på massa musik och kollar på teve.
Är superdupertrött, även fast jag sovit hela dagen :D
men har ju som tur min pojkvän som jag ätit på.. han är snart slut, men det är ju inte konstigt så mkt som jag äter på han. 8-)
måst köpa mer av han :D

hihi men nu ska jag ta och borsta tänderna, krypa ner i sängen och soooova
love u all 

baai  ♥


Heart of a Soldier

Hej busar (a)

vet ni vad jag gör nu ? (a)
HIHIHIHI
jag kollar på family guy :D:D::D:D::D:D:D::D:D:D::D:D:D!

OH GOOOOSH JAG BA ÄLSKAR DET PROGRAMMET! :D (L)
men nu måste jag fortsätta kolla, hiihi

bai  :D

50 sanningar om mig

50 sanningar om mig!

1. Jag är onormal
2. Jag sjunger 24/7
3. Jag skäms aldrig
4. Jag är nog världens onyttigaste människa som existerar på denna jord
5. Grön är min äsklingsfärg!
6. Jag drömmer minst 1 dröm varje natt
7. Taken & AVATAR är världens bästa filmer!
8. Jag älskar att se på zombie filmer
9. Jag älskar vinter & sommaren
10. Jag har haft minst 10 olika mobiltelefoner
11. På lördag ska jag på PAAAARTEY
12. Jag HATAR rökning
13. Jag HATAR att leta efter bestick hos någon annan.
14. Jag ÄLSKAR popcorn och godis
15. Jag tycker väldigt illa om hamburgare, har ätit det 3-4 ggr i hela mitt liv
16. Jag är busig
17. Just nu kollar jag på Norbit
18. Älskar att spela playstation och XBOX (L)
19. Jag är beronde av data
20. Jag har otroligt svårt att bli kär, har bara varit riktigt kär en gång i hela mitt liv
21. Jag tycker att baka är skitroligt
22. Jag har otroligt svårt att bli brun
23. Jag skrattar hela tiden, oavbrutet
24. Jag är alltid glad
25. Just nu lyssnar jag på SLEEP WALKING - JASON DERULO
26. Jag ÄLSKAR kinamat!
27. Jag verkligen älskar att kolla på disney filmer! det är absolut det bästa som finns!
28. Jag älskar att läsa sagor för min lillasyster/kusin
29. Jag har världens bästa fantasi
30. Jag har en rosalila ipod
31. Jag älskar taccos & pizza (L)
32. Jag totalt älskar kapten filling & dr mugg!
33. Jag älskar att sjunga
34. Jag älskar att mysa
35. Jag tycker att snöbollskrig är legendariskt
36. Jag är 15 bast om någon månad, men jag beter mig som en 4 åring
37. jag suger på matte!
38. Jag saknar en viss victoria hellquist/ min syster som befinner sig i aruba just nu
39. Jag älskar att bada i havet och snorkla!
40. Jag är livrädd för krabbor!
41. Jag saknar mellie
42. Jag saknar min pappa otroligt jättemycket..
43. Jag älskar åka karuseller!
44. Jag älskar att spela the sims :D
45. Jag har haft ett husdjur, en råtta som hette åke XD
46. Jag älskar att käka pannkakor till frukost
47. Jag har varit sjuk sen i söndags
48. Jag gillar inte fjortisar
49. Jag ÄLSKAR GLASS :D
50. Jag är så jävla kär nu så att det är helt jävla otroligt!


oh dear gad, not again

Hey guys!

GUESS WHAAAAAT?

... jag är hemma idag ... Igen...
j i p p i
 
=(

men iallafall har precis käkat lite av min pojkvän som heter nutella,
skulle kunna leva på han hela jävla livet ut, no kidding
han är bara så himlans god!

hihihihihii buse (a)

men kan inte skriva mer, jag måste ta en tablett och lägga mig och sova, min underbara huvudvärk tittade förbi idag,

"mysigt"

men vi hörs senare lovers!
bai


i love you ♥

 hej allesammans =)!

jag är på bättringshumör nu :D
meeeeeen inte riktigt frisk ;/, en liten plutt kom hit innan och tog hand om mig (a) rätt så mysigt faktiskt.
hihihihih, ^^

oh damn... janne kommer bli helt arg på mig nu eftersom jag inte kan vara med på gympan imån....Igen...
jaja, men livet går vidare, men jag ska dra mig ifrån datan nu och umgås med mamma lite.

hare bäst dudes.

ciao


you got me sleep walking

Hii there era små spagettiöron =)

jag är fortfarande sjuk :(
meeeeeeen som tur är jag på bättringsväg (y)
febern börjar gå ner, men huvudvärlen har inte släppt och inte förkylingen heller ;/
jaja, det går över snart :)
vad gör jag just nu? hmm jag sitter och lyssnar på ipoden,

SLEEP WALKING - JASON DERULO

världens jävla bästaste låt, no kidding here, den är bäst :o
lyssnar även runt lite på youtube (a)
och funderar på att ta en macka.... hmm.. det va en klurig fråga.. (not)
ska gå ner försiktigt och hämta en macka =)

pussss




öadoeihvfhmdsjvgkjfhvdsj

hi there =)

är supertrött, har sovit hela dagen, så jag är helt seg -.-'
jag är sjuk också.
kul eller hur?
feber huvudvärk, förkyld och ont i halsen, jaaaa vad mer kan man begära? -.-'
men jag har slått rekord i att nysa idag :D:D:D::D:D:D:D:D:D
jag nös 5 ggr i sträck!

H E L L  Y E A H

T H A T S   W H A T   I ' M   T A L K I N G   A B O U T :D!

& visste ni att man är medvetslös i någonhundradeks sekund då man nyser ? (a)
ganska coolt faktiskt. :o

men jaja, nu sak jag krya på mig genom att krypa ner under täcket och kollapå film.
mysigt :)

ciao =)



btw, jag saknar min lilla älskling så otroligt mkt. som just nu befinner sig i  varma aruba. åh kom hem snart! <3

bajs test

Gör detta eller få otur i ditt kärleksliv, vågar du chansa?

Jag gillar hår som är
[x] Brunt
[x] Blont
[ ] Rött
[x] Svart
[ ] Färgat i en galen färg

Jag faller för ögon som är..
[x] Blå
[x] Gröna
[x] Bruna
[  ] Bakom glasögon
[  ] Drogade
[  ] I linser som är onaturliga
[  ] Stora
[  ] Normalstora
[  ] Små
[x] Som blinkar flörtigt


Jag gillar killar som är...
[x] Långa
[x] Lika långa som mig
[  ] Korta
[  ] Kortare än mig
[/] Blyga
[x] Vältränade
[x] Smala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[x] Fotbollsspelare 
[x] Ishockeyspelare  
[  ] Orienterare
[  ] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[/] tränar på gym
[  ] Nazister

Det är snyggt när killar...

[  ] Har tatueringar över hela kroppen

[x] En liten tatuering
[  ] Piercing i ögonbrynet
[  ] Använder speedos
[  ] Snaggar sig

[  ] Har längre hår än mig
[  ] Inte rakar sitt ansikte
[x] Rakar kroppen, så som bröst, mage och ben  
[  ] Använder kajal
[/] Alltid har keps på sig
[/] Alltid har mössa på sig
[  ] Har märkeskläder
[x] Är modenörd
[x] Har häng

Detta säger allt om en kille...

[ ] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[x] Hans leende
[ ] Hur ofta han e med kompisar
[ ?] hans skostorlek.


Det är gulligt när killar...

[x] Ringer ofta
[x] Smsar non stop   
[xxx ] Är svartsjuka         -
[ ] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[ ] Ger mig små presenter
[  ] Köper mina underkläder
[x] Lyssnar på Britney Spears
[x] Gråter till filmer
[ ] Pratar om giftemål och barn
[x] Har tandställning
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[x] Kan sjunga riktigt bra 
[ ] Skriver egna låtar
[x] Är lite pluggis
[  ] Är mycket pluggis
[x] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[/] Slåss för mig


Detta står jag INTE ut med...

[  ] Kaxiga killar
[  ] Blyga killar
[  ] Killar som slår ner folk
[?] Nazister
[  ] Överbeskyddade killar, 
[  ] Sportnördar
[  ] Killar som har nära tjejkompisar
[  ] Killar som spelar Wow
[  ] Killar som kör moppe

[ ] Killar som är i stallet
[ ] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig, 
[ ] Killar som trakasserar folk
[ ] Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[ ] Killar som super sig packade varje helg
[ ] Killar som röker och snusa


trötter

hej.

jag är superdupertrött.
så heheh jag ska kolla på teve, och förhoppningsvis så somnar jag :)

Fast faaaan jag vill ju inte missa enturage :(!
jaja, bajs.

ses imån suckers :D


lyckad kväll :D

Hey era små spagettinudlar :D!

allt braa med er? :)
jag mår fina fisken :D!
....och förlåt för uppdateringen.. (a)
men iaf kvällen igår blev jättelyckad :), elr hela helgen har varit toppen, det är därför jag inte riktigt har haft tid att blogga :)
mkt roligt har hänt, inte ens en pytteliten sak har varit dålig.

GREAAAAAT :D (Y)

men nu ska jag ta och käka matmatmatmatmatmatmatmatmat :)
och jag återkommer senare.
det LOVAR jag :D

puss på er (L)

gamla godingar


hahahaha, shit vad jag har skrattat åt den här xD




HAHAHA! min absolut STÖRSTA förebild!


HaHAhHahahaHAHha!


ni får ursäkta min extreeeeemt dåliga humor, men asså jag kan sitta och spela om dessa klipp om och om igen och skratta exakt lika mkt,

HIHI BYEBYE GOSUNGAR :D

These fuckin' walls must be talking, cuz man I can hear 'em

SKULLE DU HELST


1. pierca tungan eller läppen? - tungan!
2. vara seriös eller oseriös? - seriös
3. Dricka grön eller röd mjölk? - vit mjölk, grön förpackning
4. Brinna upp eller drunkna? - öööööh, inget :o!?
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - båda

SVARA ÄRLIGT

1. tycker du om någon nu? - oja =')
2. har du skolkat? - nej
3. varmt eller kallt? - varmt
4. soligt eller regn? - soligt såklart
5. fanta eller cola? - båda =)
6. är du nyttig av dig? - ALDRIG

OM MIG

1. vad heter du? - evelina tuff
2. syskon? - 2 apor
3. Vart bor du? - hemma
4. Hur många barn vill du ha? - vet inte, jag ska iaf ha barn =)
5. Vill du gifta dig? - ja
6. Favoritstånd? - whuuut?
7. Humör just nu? - lycklig & ont i huvudet
8. Sugen på just nu? - min godisbit & gulllegris

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? - yes =)
2. Sjungit? - JA =D
3. Blivit kramad? - ja =)
4. Känt dig fånig? - ........ inga komentarer !
5. Saknat någon? - ja
6. Dansat galet? - yess
7. klippt håret? - nej
8. Gråtit? - nejj
9. Pluggat? - nej

GREJER

1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - no :o
2. Har du en hund? - yepp
3. sover du helst ensam eller med någon? - med någon =)
4. Tror du på spöken? - japp
5. Är du mörkrädd? - mhmm :s
6. Är du morgonpigg? - ibland =)
7. Vad vill du ha just nu? - myskväll & sommar



THANK GAD NUTELLA EXIST! ♥

tja.

sitter just nu med en gudomlig nutella macka i handen.
mums.
guuud vad gott det är!
jag skulle kunna leva på nutella hela livet ut!
och jag talar 100 % sanning!

hihi, men iaf, idag hade vi friluftsdag i skolan :D
skitkul verkligen :D
åkte hit och dit, upp och ner höger och vänster och åt alla omöjliga håll .... :D (y)
men ja, skoldagen har varit toppen med andra ord. aaa, elr skoldagen och skoldagen, dagen har iallafall varit bra :)

men ska ta och käka upp min macka, borsta tänderna och nana nu.
sov så gott readers. ♥




big fkn love to this  ♥!


HAHAHAHAHA

hey pluttar!

dagen = awesome
jag = awesome
allt = awesome

hihi... assså ni får ursäkta min EXTREMT dåliga humor, men asså HAHAHAHAH DEN REKLAMEN...
JAG DÖR X'''''''''''''D


SCAAARY

bajs.

kom jst på att jag glömt min mobil i skolan.
GREAAAT (Y)!

bU?"¤%jxl!a"s#efs¤?k/a%sj#¤%&/(%¤ OCKSÅ!

*hostar*

hehe... okej ursäkta mig =)
min dag idag.
JÄTTEKUL :D
men endå läskig :o
blev förföljd av en katt påväg hem ifrån skolan :'( :(!
det va jätteläskigt.. :(
HATAR KATTER
DOM ÄR BAJSLÄSKIGA!
USCH!
så mhm då vet ni det, och jag har prov imån med..
så jag måste plugga nu.. :)

HEJDÅ :D


love. (L)

RSS 2.0