YOU'RE TALKING LOUD, NOT SAYIN' MUCHBLUEBERRY N' DESPERATE HOUSEWIVESDANSARFASTÄNHJÄRTATBRISTER

jag gråter inte längre över dig. det gör inte ont direkt jag ser ett foto på dig. jag bryr mig inte när folk pratar om att bjuda dig på samma fest som jag. när vi smsar ett tvärt får jag inte hjärtestopp varje gång ditt namn blinkar till. jag tänker på andra pojkhänder runt min midja. 

men ändå så susar det till i huvudet när jag ser din bil köra förbi eller när jag hittar din gamla tröja i stugan. ändå så tänker jag fortfarande på dig stundvis varenda dag & känner fortfarande hur ingen annan pojke kommer vara ens i närheten så bra som du var. ändå så vet jag att jag utan att tveka skulle ta tillbaka dig om du plötsligt en dag skulle stå framför mig & be mig komma tillbaka.


det där med att inte veta om man kommit över eller inte. om man saknar dig eller bara någon. 

- dansarfastänhjärtatbristerBEAUTUFUL EVENING WITH FAMILY


HAMBURGÖ P2


HIPPIE


CLIP


  DAGENS KÖTTBULLE


WET THE BED

 

HAMBURGÖ


ME.NEED.YOU.


HOME

hey there. är hemkommen ifrån älskade stockholm. alltid lika mysigt som vanligt. soo, WHATS UP BITCHÄÄÄZZzZZz?!??!? okej skojjar, var iallafall på fest igår med bögizarna, fan vad roligt det var. var precis att jag hann till toan! (klara thor är farligt rolig) sen så kom jag hem, till mitt 3dje hem, alicen. hon stack och jobbade vid 10 och jag ligger fortfarande kvar i sängen... kanske är dax att gå upp?.... JA :)
later

SÅ MYCKET MÄNNISKOR, SÅ LITE MÄNSKLIGHET


DAGENS KÖTTBULLE


MIN GODING

världens.gosigaste.


LILLFISEN


en uråldrig bild på mig och lillfisen (och en missbildad hand såg jag nu........) TÄNK att det lilla livet varit så himla liten?!??!?! gosh! 

NEW IN


BEAUTIFUL

" vissa stunder måste sparas endast i hjärnan, annars förlorar de allt det unika i sig." - Lena

BUTTERFLY

en fin fjäril hade vägarna förbi och satte sig på willes finger, helt orädd och jättesöt. 


MY HANDS WANT YOU SO BADLY


RSS 2.0