++

"ni vet när han skriver att om vill så får man skicka ett sms till honom sedan ger han en sitt nummer & loggar ut. ni vet när man sitter i timmar & undrar om man ska skriva, hur länge man ska vänta & vad man ska skriva. ni vet när man äntligen skickar iväg ett sms efter många om & men. ni vet när man får ett litet pirr i magen när hans namn dyker upp på displayen eller när man tänker; fanfan, klart han inte vill smsa med mig när det går timmar innan han svarar.
ni vet när pojkar skapar kaos i hela kroppen."
"ni vet när han skriver att om vill så får man skicka ett sms till honom sedan ger han en sitt nummer & loggar ut. ni vet när man sitter i timmar & undrar om man ska skriva, hur länge man ska vänta & vad man ska skriva. ni vet när man äntligen skickar iväg ett sms efter många om & men. ni vet när man får ett litet pirr i magen när hans namn dyker upp på displayen eller när man tänker; fanfan, klart han inte vill smsa med mig när det går timmar innan han svarar.
"ni vet när pojkar skapar kaos i hela kroppen."

- dansarfastänhjärtatbrister


fasters fina bild

ESPANIA

HOLA BONITAS!!!!!
ska fatta mig kort (igen) för trivs så bra utan dator för tillfället!
spanien är heeeeeeeeeeeeeltheltheeeeeeeeeeeeeelt underbart! lika varmt som solen själv, och jag skojjar inte.
fick ett fint sms av farfar "smörj in dig". jooooooooo men lilla fnuttefarfar, det är 45 grader i skuggan, TRO MIG, jag smörjer in mig!
iallafall har jag blivit värsta pinsamma syrran nurå när vi badade jag och mellie, hon lärde sig simma idag och jag bara började böla direkt, verkligen skitpinsam är jag, herregud. inte en liten tår utan som en stucken gris för att vara mer exakt. MEN ville bara säga det, ska gå ut och gå lite nu. FAN vad fint det är.
adios, amigos!

SIMLPE


BÖGIZARNA

Hallåååå på er! Såg nu att massa inlägg aldrig kommit upp.. Kan vara för att jag spammade bloggen... ANYWAYS ska fatta mig kort. Mina älskade bögizar är just nu i USA och jag är på flygplatsen påväg till Spanien. Känner mig helt naken utan mina små pluttar.. Måste tillochmed bajsa ensam..
NÖDVÄNDIG INFORMATION!!!!
Ska ta och stänga av telefon nu, planet vill flyga upp i luften nu.
OM JAG DÖR, SÅ ÄLSKAR JAG MIN FAMILJ OCH MINA BÖGIZAR MEST MEST MEGA SUPERDUPER MEST!!
Adios amigos!


HOT STUFF


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
alltså JAAAAAAAAJAJAJAJAJJAAAAAAA ÖLAXMKNLGSYTFRDCFGVJKAGÄÄÄÄÄÄÖJ!)(/&!!!
FAN VAD DENNA GLASSEN ÄR GOD!
tack mamma. du är bäst. ♥

I LOVE YOU MORE THAN WORDS CAN EXPLAIN


min underbara vackra mammasqui, jag har nog aldrig riktigt tackat dig för allt du har gjort för mig, genom allt du har stöttat mig i genom. dina positiva kommentarer du ger mig när jag som mest behöver det. 
Alla säger att de har världens bästa mamma, men du marika kristina mammasqui andersson, är på riktigt, världens bästa mammasqui och det finns ingen och kommer aldrig finnas någon som dig.
jag älskar dig. såsåsååååå överextemtobeskrivligt megamycket. ♥


UNFAIR

wazuuuuup!!!!!!!!1111
sitter och kollar igenom fb som just nu bombaderas av student-bilder. grattis till er!
förövrigt så kollar jag på the vampire diaries och svimmar av lite smått av snygga männiksor.
men är inte det sjukt att vissa människor inte ens får en chans att faktiskt få bli känd, inte har ekonomi att få bo i sitt drömhus, inte ens pengar till mat, ät inte det helt sjukt? att vissa inte ens får chans eller möjlighet att bestämma sitt eget öde? Nae. Världen är bajs. och nu så kommer troligtvis idioter med ingen som helst hjärnkapacitet tänka att jag är otacksam för allt och tänka på massa citat som omfattar "vargladfördetduhar" SJÄVLKLART är jag glad över vad jag har! min familj, mina vänner och massa mer! anyways, kände att jag behövde säga detta för att undvika missförstånd eller idioter som vill få allt och alla att framstå som otacksamma och tröga för att få sigsjälva att må bättre och smartare för stunden :)
NU, vampire diaries!
natti

FANNYBANNYBAJSFotade min underbara syssling igår här ute i skogen. och hon är så extremt jävla vacker att det är löjligt!!


CUTIE


aww.. lille gosen ligger och sover så gulligt. tänker smyga och bombadera henne med pussar!
hörs sen!

MEMORIES/SCARED FOR LIFE!=)(/&%¤#¤%&!!!!!!!!


holymoly vilken jävla helg!!!!!!
haha ingenting gick som det skulle och TROTS DET, MOT ALLA JÄVLA ODDS så gick allt så jäääävla bra endå HAHA! lite okända männiksor fick vi åka med och låna någons farbrors bil och massa jävla strul. men lärda känna nya människor, känna nya vänner och smaka på galna kvällar. mer tänker jag faktistk inte säga för att det är förbjudet!
hoppas ni haft en fin helg och en 5 & 6 juni iallfall allesammans.
nu ska jag ta och fixa mig och ta mig till hestra för att mysa med fannybannybajs!
puss

RSS 2.0