INSTAGRAM


instagram: evelinasellen

3 HOURS LEFT

hallå små godisar!
var ett tag sen jag skrev här kände jag. men egentligen vill jag bara skriva här av en anledning haha!.. det är ju min födelsedag imån!! och mysisen skickar retsamma sms! )(/&%¤#

m: evelina gör du något imån?
e: ... öhm... jag fyller år (a)
m: ja men det vet jag med men vad ska du göra??!?!
e: fira med familjen vadåra?
m: bestäm inget på kvällen ;) 
e: whaaaaat?
m: men vi syns imorgon! vi kommer och hämtar dig vid 7 på kvällen so you better be ready!!


HALLÅ VADDÅ VI?!?! VADDÅ BE READY?!?!? ÄR SÅ NYFIKEN ATT JAG SVIMMAR AV OCH MY VÄGRAR BERÄTTA.

my...... i'm gonna fuck you tomorrow.. YOU better be ready!


NUTELLAlkjhdbqkavl pojknlwads vöö VAD GOTT!!!!!!!!

SUSHI

Gårdagens inlägg som aldrig kom fram.
Tog bussen till Jönköping till min älskade bögiz Alice! När jag kom fram var Alice med lollo, ellie och linda. Helt jävla sjukt roliga tjejer, vi köpte sushi ILOVEYOUSUSHI och sen så gick vi till stranden i detta extremt mysiga väder. Filosoferade, åt godis och lyssna på Håkan Hellström.
Riktigt ärligt talat var denna denna dagen den bästa på jävligt jävla jävel länge.


THANK YOU


som väldigt många vet, så är jag livrädd för att åka flygplan. är en såndär mes som tror att ALLT DÅLIGT på hela denna jord kommer att hända mig. iallafall så sa my till mig idag att:

"älskling, det är större chans att du blir dödad av en åsna än att du dör i en flygcrash, just letting you know <3"

älskade bögiz, you kinda made my life. ♥

FINALLY YOU'RE MINEhar letat som en jävla galning efter dessa shorts, och NU är du ÄNTLIGEN MINAAAAAAAAAA!)(/&%¤#!"#¤%&/!

DO THE IMPOSSIBLENOT EVERYTHING IS BAD WITH THE FLU

I MISS YOU.

hola amigos! ligger och hostar så att jag dör här hemma! okej .... överdriv evelina.. men hostar hela tiden! räcker att jag skrattar lite.. och så hostar jag upp min röv typ. (!!) anyways, jag mår just nu bajs! febern ligger på 40 grader och jag skakar som ett litet asplöv. ISN'T THAT GR8?!?!??!!??!
No. not in a fucking million years. )=(/&%¤#¤%&/!!
men äsch, nu ska vi inte klaga! finns folks om har det värre. :)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VET NI VAD??!?!?
idag blev jag jäääättesugen på ägg! (?) så jag gick, och just nu är jag lika snabb som en snigel, och sen när jag ÄNTLIGEN kommit ner anfådd som en liten korv, så har vi bara ETT ägg kvar! TUR tänkte jag då, men icke!
vad är det första jag gjorde?
JO JAG TAPPAR DET PÅ GOLVET!!!!!!!!!!!!!!
WHY GAD WHY??!?!?!?!
livet kunde just då ärligt talat inte bli sämre. trodde jag skulle DIE MOTHERFUCKER DIE!!!!! kinda.
men mammasqui var så snäll och köpte med jordgubbar och en hård omogen mango och massa bananer med sig hem! me love you mum ♥

nu såg jag att detta inlägget blev lite för långt........ hoppas ni mår bra iallafall!
hugs

WANT.WANT.WANT.


tyckte den var ful först... men heliga bananer vad snygg den blev helt plötsligt!

21.21


I DON'T KNOW HOW TO MAKE IT STOP


morning everyone. sovit gott? det har INTE jag gjort, min hals är bokstavligen helt supersvullen och kan knappt svälja utan att det kommer upp igen. och näsan rinner och har feber. HOW FUN?!?!!!??!??!??! inte så nej. har iallafall ätit riktig mat.. ja eller tillräckligt mycket för att det ska kallas att jag ätit något nu för första ggn på.. 2 dagar kanske? konstigt nog gick allt ner? IT'S A MIRACLE! :D
av smaken jag kände kan jag säga att det var massa gott!

nexT uP: Göra ännu mer vamt te och sätta på bridget jones dagbok. 
hugsBREAKFAST

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA


"


ABOUT ME.


Jag älskar att gå barfota på sommaren, känna gräset under mina fötter, sanden mellan tårna och den varma asfalten efter en lång och mysig dag på stranden. umgås med mina älskade vänner en sen sommarkväll, eller framför brasan med varm choklad och mycket filtar en kall vinter. något som jag funderar över är havet, rymden och vad som händer efter livet. vad jag är bra på är att prata och skratta tills jag tappar andan. något jag älskar är onyttiga saker, t.ex glass massa godis och framför allt choklad. Kan äta det tills jag spyr. Och på tal om mat kan jag inte ens koka makaroner, men är en riktigt jävel på att laga pannkakor och baka kladdkaka!
Med min lilla famlij bor jag ute på landet. Men om jag ska vara ärlig är jag rädd för att bo på landet. Är rädd för att något ska hända och jag inte ska kunna göra någonting. Men visst är det super mysigt med solnedgång och fotodagar och trevliga människor som hälsar på. 
Spöken, disktrasor, sprutor, chockerande situationer och att bli bortglömd är det läskigaste jag vet. 
Det värsta jag vet är folk som ska slåss, hota och hålla på att skämma ut sigsjälva. Jag själv skulle inte ens slå en snigel. Skulle aldrig få för mig att gå på någon eller säga elaka saker om någon jag inte känner eller vet av egna erfarheter hur den personen är. Om jag tycker om någon så bryr jag mig om den personen jättemycket, jag är aldrig elak mot någon, så länge personen inte ger mig en jävligt bra anledning att vara det.
Vad jag strävar efter i mitt liv är att vara lycklig, sluta vara en mes och ge mig ut i världen och resa! Jag ska samla minnen från alla världens olika delar och skriva ner allt i en bok som jag kan sitta och läsa när jag är 84 år och börjar bli senil.
Jag SKA uppleva saker jag trodde var omöjligt.


FLOWERS
AND SHE'S COMING HOME!
I GONNA FUCK YOU LIKE THERES NO TOMORROW!!!!! - River man
well, thats exactly what i'm going to do babe! :D:D:D::D:D:D:D

YOU JUST CAN'T KEEP YOUR HANDS OF THE COOKIE JAR.10.10


hej bloggis!

måste bara säga att jag har sett era kommentarer! har bara inte orkat svara (hihi)
latmaskis till max. i know. bad girl!
iallafall, har fått frågor om frågestund med, kaaanske att jag drar igång en frågestund, ni märker ju när jag drar igång en :) allt för mig idag!
hugs

MISS SUMMERWHY?!?!#)(/&%¤!=)!


seriously, om jag någon gång flätar mitt hår för att ha det under natten /skonsamtförhåret så vaknar jag ALLTID, och då menar jag ALLTID upp utan hårsnoddar och världens ruffs?! TROTS att jag BOKSTAVLIGEN snurrar gummisnodden 9876544567 varv? 

why?

/-"


grym tröjja eller vad?

YUMMIE +hola amigos! allt bra med er? själv mår jag toppen! bortsett ifrån lite träningsverk (BAJS). anyways veckan har varit toppen också, träffat min älskling och träffat bögizen! och just nu ligger jag i sängen och äter frysta hallon med banan och kollar på prison break (!!!!!) HERREGUUUUUUUUUUUUD VAD BRA DET ÄR! är helt jävla fast! 
så tänker varna er, att om ni börjar kolla på det, så är ni fucked! :D
nu ska jag fortsätta kolla :D
hugs


MELON +HOT


dör man eller?

DAGENS KÖTTTBULLE


tildisen ville vara med på de kommande bilderna, världens bästa gosinghund!

RSS 2.0