TRUST ME GIRL, YOU WANNABE HIGH FOR THIS

 

2012?

vad tror jag om jordens undergång?

jo, eligt många källor och påläsningar så kan ju säga lite vad jag tror och vet.
jag tror inte att det kommer bli som i filmen 2012. till en viss del iallafall. jag tror inte att jordens mark kommer att spricka sådär våldsamt och att det kommer kommer spruta ut massa lava och skit ur sprickorna. (?)
MEN enligt mayafolket så kommer det inträffa ett fenomen som bara inträffar var 26.000 år.

vad är det som inträffar?
jo, enligt mayafolket och undersökningar så kommer solen att stå linje med vintergatans centrum sett från jorden. och genom detta, och eftersom att det bara inträffar så sällan så tror vissa att jordens poler kommer att byta plats (extrem våg , typ som den som står i bibeln kommer inträffa), eller att aliens kommer att besöka jorden (intressant), eller en andlig, fysisk positiv förvanling eller att jorden går under kommer att inträffa.

Men vad jag TROOOOR är att något kommer hända. dock är jag inte är säker på att vi kommer fatta att det händer, och med det menar jag typ att vi bara vaknar upp en dag och är bättre männiksor heöt enkelt, inte massa jävla drastiska sprickor i marken och sånt. men jag hoppas av djupet av mitt hjärta att alla blir som nollställda, att alla hemska sjukdommar, sadistiska svin, pedofiler, mördare och våldtäcksmän försvinner för alltid. att de tillslut blir skräcksagor som man kan prata om för att man fått veta att jorden har blivit till en bättre värld. 

för seriöst. jag vet inte hur helvetet är som  sägs finnas något efter döden, men i många delar av världen, eller hela världen egentligen exsisterar redan helvetet. så jag vet inte riktigt om detta är värt att uppleva denna värld. barn och oskyldiga människor dör i fruktansvärda sjukdommar som cancer. och juste, såg ett program för några dagar sen, om små flickor som blivit bortgifta till äckliga gamla sadistiska svin, de var under 15 och fick inte gå i skolan, vissa pågrund av att de redan hade FLERA BARN, andra för att de blev sexuellt utnyttjade av lärare. men det absolut vidrigaste och värsta jag fick se var när de intervjuvade olika små flickor, varav missbildade i sina ansikten. varför? 

för att deras män som de blivit bortgifta till inte ville att några andra äckliga pedofiler skulle bli intresserade av dem så en mans fru varav flicka, stängde han i ett rum, kastade bensin på henne och tände eld på henne. hon fick brinna där inne tills hon var tillräckligt missbildad och skadad för att aldrig någonsin dra uppmärksamhet till sitt fina ansikte.

eller en annan tjej, som var vacker nog, henne slängde han syra i hennes ansikte. I HENNES ANSIKTE. 
dessa tjejer hade inte ens halva ansiktet kvar. det var bortbrändt eller sönderfrätet.

visst att vissa just nu tycker att detta inlägget är patetiskt eller vad ni nu har för kommentarer eller tankar.
bara för att inte ni har varit med om traumatiska händelser.
men tillbaka till dethär med 2012,

det skulle inte förvåna mig om jorden gick under, för egentligen, om ingen eller alla kan hjälpas åt med denna jord och göra den till en bättre plats VILKET VI HAFT EN OTROLIGT JÄVLA LÅNG TID PÅ OSS OM NI FRÅGAR MIG, men egentligen. vad fan är detta för en jävla värld att leva i?GINGERBREAD N' PORRIDGE

fan i röven ret utsagt vad jag älskar julen, och allt julen har att erbjuda. älskar när det snöar. älskar när man har massa ljus tända. älskar när varenda gång man får besök så är allas näsor rosiga, tända brasor, skidor, skridskor, mys utomhus, snöbollskrig. PULKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DAMP!!!!!!!!!! älskar åka pulka.
och hur allt är så jävla mysigt. 
dock så är ju snön inte lika närvarande som man hoppats på eftersom att jorden TROLIGTVIS kommer gå under (tror jag). man kan inte behandla jorden hur som helst, och tillochmed på nyheterna har man gått ut med att om jordens temperatur stiger med 4 grader så kommer stora naturkatastrofer drabba jorden. 
OCH NU så slutade detta inlägget inte riktigt som jag tänkt mig. 
ska lyssna på julmusik nu och njuta nu.
puss


TODAY I WOKE UP LIKE THIS

utan en sock och utan bandage, SKÖNT att slippa det. dock är mitt ben för tillfället spygul/grönt. så jävla fint.
INTE. ser ut som att jag gnidit en maskros på min stackars knäskål. anyways, nu ska jag ta och äta tomtegröt med glögg och pepparkakor. 
love

ME LOOOOOOOOOOOOOVE GLÖGG JSFKPSNJBHGFTDRIKL!!!!!

ALLSÅ HERREGUUUD VAD GOTT DET ÄR MED GLÖGG. typ dör .
och fullproppat med mandel. kan det bli bättre? nej.
men nu ska jag kolla på gossip girl. och fortsätta njuta.
hugs

4

linne och boyfriendbrallor från bästa monki 

LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

lite småmys i sängen med ett trevligt sällskap. med? jo, mitt svullna köttbulleknä. klant-fia nr 1 

OLDIE


-

varför är jag så jävla lat. och klumpig. varför

HOW BEAUTIFUL


jag bryr mig inte, hur, när och vart denna bilen är. men jag ska ha den. och jag ska åka hela jorden runt med denna pärlan. så det så.

LMFAO


om ni inte bajsade ner er av skratt är ni inte mänskliga

HAVING TEAPARTY... IN MY ROOM... BY MYSELF....


BEST.EVER

behöver jag ens säga hur obeskrivligt ljuvlig denna glass var?
häagen dazs rules!

PREPARING

godmiddag people! slutade tidigt idag så passade på att laga hamburgare när jag kom hem. asmegaballagott.
såå, vad händer idag? jo, jag ska på akupunktur och massage kl 5. ska döda min jävla huvudvärk för gott nu.
hugs
 

LET ME GUESS, LONG HAIR DON'T CARE?


DID I MENTION I LOVE YOU?

hade finbesök i min säng när jag kom hem! nämligen av min vackraste lillkorv som ni ser här ovanför!
 

WHAT BEING NAKED REALLY IS."

 

TURN AROUND

kan man bli mer peppad? NEJ-EJ-EJ=)(/&% NEEEEJ ::DD:D::D:D:
damp 

LOVE IT HHAHAHHA

alltså herremingud vad jag skrattar åt folk ibland. älskar det. specielt när den tror att den kommer någonstans med det den skriver fast det är 100000000 % SKIT. 
vilka mäniskor det finns :) ♥
 FOOD TIME OMG. ORGASM

hemkommen ifrån yogan. dags för mat och te.
i min sköna sköna skööönsköööna säng. 


SEE YOU AGAIN

fan vad bra du är loreen. 

NEW ROOM

blev så himla chockad! har varit i stockholm hela lovet, har varit heeeelt underbart, och så när jag kommer hem har mamma bytt rum och ändrat om trixat!! herregud vad chockad jag blev! 
tack mami love you ♥

RSS 2.0