SOFIA

"Jag har varit där jag med, såklart inte på samma botten (för jag hatar när folk säger att de känt samma sak, ingen känner ju som någon annan). Men liksom, alla har ju varsin botten och det gör lika jävla ont att falla rakt på den oavsett hur djup stenig eller jävlig den är."

RINGSfint 

WANT TO DISAPPEAR

far far away from here. away from everyone.

MY HEART STOPS WHEN YOU LOOK AT ME


DYING OVER HERE


MY FUTURE DOG

jag dog lite när jag såg denna bilden.  jag vet inte vart jag kan hitta denna hunden eller vart den befinner sig,
men gosigaste gosing, jag ska hitta dig ♥

WELL, FUCK YOU


YUMMIE +


 

SAME BUT DIFFERENT
MY ROOM AND HERBERT

japp. just nu sitter jag här nu, totalt nergosad i täcket med herbert och datan i knät. ska ha gjort klart 97654323456789 saker tills nästa vecka nu och jag har inte ens börjat och jag vet inte ens vart eller hur jag ska börja. helt ärlgit så känns inte detta så superstabilt om jag ska vara ärlig.
men nu måste jag fortsätta drunka i mina läxor. jävla skit. hejdå 

PICS FROM MY DAYalltså denna dagen. detta fikat. hjälp

WONDERING

 
sometimes the people we would take bullet for are the ones who are behind the trigger.

IM SORRY, I LET ME FALL FOR YOU

 
hey fellas!  tänkte bara kika in och säga att jag hoppas ni mår bra, själv är jag megabeallaförkyld och lite ledsen i själen och i min ryggrad. men annars är jag helt ok! iallafall ska jag och min snoriga näsa bege mig mot min älskling. hoppas ni får en fin kväll. pussar och kramar

TODAY's

 

TO BE THE BLANKETS THAT SURROUND YOU ON A CHILLED NIGHT


TOMORROW I WONT THINK OF YOU

 
imorgon ska jag till min bästa bögiz med mina bögizar. vi ska dansa som aldrig innan, vi ska festa som aldrig innan, skrika som aldrig innan och vi ska sjunga hela natten lång. 
TAGGA YEA !?=)(/&%¤#"#¤%&!!!!!!!!!!!
 
 

SHORT

ja. där ser man. evelinas liv som kortårig och osminkad. vad säger ni? dör ni eller? hoppas inte det. förlåt om jag skrämde er isåfall :)

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLORdet kommer vissa dagar när man saknar någon, någon som inte går att nå på telefon, internett eller i verkligeheten. vissa dagar när tankarna i hjärnan snurrar lite för mycket för att man ska kunna hantera det. när det gör ont i hjärtat. vissa dagar när man inser att hur mycket man än försöker, hur man än klär sig, försöker att göra sig fin, så finns det någon annan, någon som kanske inte ens vet om det, någon som kanske inte ens bryr sig, någon som alltid kommer att komma före en själv.  
idag är en sån dag. 

FRECKLES IN MY FACE

japp, när mars månad har tagit sig förbi så flyttar mina små fräknar tillbaka till mitt ansikte igen.
välkommna.

COZY DAY WITH MY GIRL


gokväll alla. skrev precis om hela detta jävla bajshuvvebajsinlägget precis MEN OKE GÖ DE IJEN DOH
samanfattar kvällen lite snabbt med: döds-träning, smoothie, världens godaste mat (som vanligt meh), jooos (ljus), hårinpacking, bäst mat åter igen, film, jesus, skratt. mys. och allt annat som hände är sekretssbelagt och är hemligt, så det så.
SÅ tyvärr så slutar jag inlägget FÖ JA PALLA INTÄ SIIITÄN ne men seriöst nu ska vi gosa vidare och typ dö, iallafall mina ben och rumpa. :):):):):):)
sov gott, natti

I AIN'T WASTING MORE TIME OVER YOU

 
hoppar runt, skriker och dansar som en jäkla galning i hela huset. GRYM LÅT!!!!!!! 

WELCOME HOME TO MY WARDROBE DARLINGS

godmiddageftermiddag solstrålar!
blev bara tvungen att visa vilka finaaaaa plagg som fick hänga med mig hem idag! 
nanade för övrigt över hos annabanan inatt, supermys! 
men iallafall, idag när vi vaknade så tänkte vi ta en prommis genom centrum, slutade med att vi fick med oss halva hem :):):):):) skitkul iallall! 
nu ska jag vänta på att hon kommer ut till mig så ska vi ta en pw och sedan kommer flisan och så blir det mat och bada bastu! (det heter bada bastu elle????) 
MYSPYSHELAKVÄLLEN WAAAA SFJSKLPOIUIYTRSFGHJKMNGIY
puss


DOES SHE LOVE YOU LIKE I DO?

does she make you feel wanted, like i did? 
make you feel like you're the one thing that matters?


trodde aldrig att den lilla tjejen som gick fram på scenen i talang för såååååsåsååå många år sedan skulle utvecklas och kunna beröra och sjunga bättre än vad hon redan gjorde.
HJÄLP vilken jävla pangbrud

GOOD DAY!

tyckte att denna banankokoskanelsmoothien passade mig perfect efter en powerwalk, nu ska jag ut och fortsätta min dag i solen! hugs

AROUND MY NECK

don't worry, be happy
glömde ju visa, fick detta suuuuperfiiiina halsbandet av bästabästa alicen i birthdaypresent, det är en sten som bringar lycka. och som förövrigt är SKITBALLASNYGG.
you know me too well babe. ♥
 

PERFECT DAY + PERFECT FOOD/COMPANY

tycker att rubriken talar bra för sig själv!
denna dagen kunde helt enkelt varken börjat eller slutat bättre! ÖLKJHGCFRDTYUIHO såhär bra har dagen varit.
motion, sol, annafinis, BAJSHUVUDBAJS, bäst mat, och som grädde på moset ska vi avsluta smått & gott och filmen rock of the ages! ha en underbar kväll för det ska vi ha! 
may god be with you.

ANNA BANANA

hey you! ville bara kika in snabbt och säga hej.
annabanana är här och vi tänkte ge oss ut en runda i det fina vädret! tyvärr suger jag på att skriva mina inlägg så tänker bara säga att vi ska ja det jävligt jävla jävel mys och äta skiten ur oss. hoppas ni också får en bäst dag! 
kiss n' hugs (kiss som i kiss, inte puss om ni trodde det) 

I'M JUST TO CLOSE TO LOVE YOU.

världens finaste nalle jag fick av mina bögizar, därför är det inte mer rättvist att denna nalle har fått heta:
herbet bögiz von florence sellén. 

LMFAO


SURPRISE

alltså, vad har jag gjort för att förtjäna er? jag tackar gudarnas gudar för er. 
igår så skulle jag och mami käka på bambu (trodde jag) men icke! när jag står med tandborsten i munnen och springer runt med en toffs på huvudet så hör jag hur några tjejer bara skriker utanför mitt hus och bara springer in och och skriker JA MÅ HON LEEEVAAAAA. anna banan, flisan, kajsakorven och jennybajsen hade köpt med sig jordgubbar, rosa champagne, ett fint paket och ett fint kort. sedan så kidnappade mig och så vips var vi framme i finfina borås! där trallade vi runt, åt på babel (stavning?) JAG ÄLSKAR TAPAS ALLTSÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. ni fattar inte hur jävla jävel jävla god det var där. smakar som gud själv har lagat maten NO KIDDING! sedan så var det bio på kvällen. när vi rullade hemmåt med största leendet på läpparna så parkerade vi pärlan hos flisan och så skulle vi sova där!? så huuuuur sammanfattar jag allt skratt, all kärlek? i ett enda inlägg? typ såhär:
BÄSTA DAGEN. BÄSTA MATEN. BÄSTA PRESENTERNA.BÄSTA BION.
OCH BÄÄÄSTABÄSTAAAAA TJEJERNA!!

JAG ÄLSKAR ER ♥  

SMOOTHIE

hej jag heter Evelina Sellén och jag har fått dille på smoothie och té. hejå

RSS 2.0