YOU'VE BUILT YOUR WALL SO HIGH NO ONE COULD CLIMB IT, BUT IM GONNA TRY, IF YOU LET ME

 så jävla vacker låt och text att jag dör och äter upp migsjälv. på riktigt.

HANGING WITH THE MUSIC


CANDY +


hallåååå heei heeeeei hallååååå på er! har fått massa klagomål på att jag uppdaterar dåligt hihi. så tänkte ge er 2 bilder! tyvärr kaaaanske det kommer ta ett tag till innan jag drar tummer ur och börjar blogga igen, men tar bloggningen mer som det kommer, tycker bloggar som bara tvingar på massa inlägg blir dåliga haha. lägger upp när jag känner att jag har något att komma med haha, men jag kommer säääääkert (som jag sagt typ 9876523456789 ggr) komma igång snart! jag har mina små perioder när jag har värsta flowet, men nu har andra saker i mitt liv flyt. man kan inte ha allt! puss
 

HIDE AND SEEK


IT WAS A GOOD DAY

saknar sommaren. saknar alla mina kexchoklad som numera sitter på min mage. saknar att bada i havet. saknar det solblekta håret och bruna (mitt fall röda) ben. att gå barfota i gräset och i sanden längs havet. saknar alla vackra solnedgångar, promenaderna med dig. saknar allt som har med sommaren att göra. tillochmed regnet, och den ljuva doften efter spöregnet när asfalten luktar starkt. saknar att ligga under bar himmel och kolla på stjärnorna tillsammans med dig. 
men framför allt saknar jag oss. 

SPENDING SOME TIME WITH THE CANDLES - COZY


efter att ha gått 6 km, sprungit skiten ur mig och svettats som aldrig innan är jag äntligen hemkommen! är sådar nyduschad och supermysigmysig nu. gjorde precis iordning en kopp te med kanske lite för mycket honung i haha, men tänkte att jag ska dra igång unstoppable till detta. fint såhär en onsdagskväll. 

OH DEAR


-

 

"my degree of sarcasm depends on your degree of stupidity" 

NEWKID

ryrysningar

HOLD ON, SO MANY THINGS I NEED TO SAY TO YOU


so fucking beautiful. och nej, små hjärtan intresserar inte mig. över huvudjävlataget.  

TATTOOS?


fyller snart 18, har längtat efter en tatuering som bara den. snart är det min tur kanske? 
 

RSS 2.0