18 VÅRAR


idag är det min dag och det firas med 3 WOOPWOOPWOOP och med bästa släkten och god mat! så för att sammanfatta denna dagen har den helt enkelt inte kunnat bli bättre.
krogen däremot invigs inte ikväll utan ska invigas på torsdag med mina böghögar. 
KOMMER BLI GRYMT!?=)(/&%¤#"#¤%&/() 
see you soon!

SURPISEPARTIEjag har världens bästa finaste bögizar. igår alicen lurade hem mig, och när vi kom hem så var ALLA LJUSEN tända jag trodde typ att det var någon psykmördare som skulle döda mig och alicen, MEN det lyste en liten väg in i finrummet där mysisen lollo och DRAGGEMAN va ?!
blev så jäkla chockad! och skitglad! fick jättejättejättemegaballaSUPERFINA presenter! 
ME LOVE YOU  ♥


IT'S LIKE I NO LONGER EXIST.

 

alltså. jag är nog på riktigt beroende av té. jag blir stressad om jag inte får té, jag tänker och längtar efter té hela tiden. jag börjar seriöst tro att jag har allvarliga problem. 
MEn nu ska vi inte krypa längre in på detta! ska ta mig en snabb powerwalk innan jag cellgruppen kallar.
ha en fin dag. 
 

THE WEEKND


" MISSING SOMEONE IS YOUR HEARTS WAY OF REMINDING YOU THAT YOU LOVE THEM. "

hey babes! uppdaterar en snabbis här tänkte jag hih. planerna för ikväll/nu är att rulla till anna banan med fellebajsen! mysa skiten ur oss är våran plan HIHIHEIHIEHHIHIHIIH. sen får se vart vindarna för oss.
kärlek.

MEMORIES

nu är det är bestämt!  i sommar ska världens bästa brudar hänga med ner till världens bästa skåne och stuga! vi ska göra hela stranden, väla, helsingborg och helsingör osäkert!
längtarlängtarlängtarsåjagdör lkjhgfdryhljökcashg 


STJÄRNORNA SJUNGER I KÖR

skitbra låt. skitbra dag. skitbra allt i hela hela väääääääädäään.

2 PICS FROM GBG

 
alltså. denna dagen. denna butiken. säger bara älska göteborg.


PEARLS


SOMEWHERE WEAKNESS IS OUR STRENGTH

 

OH HOLY FOODORGASM

KALLA MIG TJOCK MEN SÖKTE PÅ MAT (<333333333) OCH SÅG DETTA JAG DÖR
GE MIG ELLER DÖ

TODAY's

hej gosingar! är prec hemkommen ifrån värnamo! lite besök på sjukhuset är avbockade, dock inte alla, ska dit imån och på fredag igen. kul eller vad. ne inte så blö. men iallafall! sprang in på hm med mami en snabbis och fyndade som sjutton! riktigt snygga saker har hm fått in! är lite av en monki och gina galning så har lämnat hm åt sidan ett tag, men icke mer!
nu ska jag dricka upp mitt té och sen dra iväg på yogan!
ha en fin dag! puss


JUST TO IMPRESS YOU


SNART är den förbaskade uppsatsen klar! WOHO?=)(/&%¤#"!"#¤%&/!!!
och antingen så bär eller brister det! har seriöst pluggat hela dagen, borsett från när de små människorna alltså lille mormor och morfar kom på besök med massa fika (och jaaAAAaaAaaAAa, jag åt som en jävla säl hhihihhihiih mumzZz) men energikicken hoppade fram och pluggandet gick mot sitt slut!

nu: FAJITA AMIGOS!

 

YOU CAN ALWAYS HOPE


hej gosingar! har varit ute en runda och blåst runt lite! skojjar inte, det blåse så mycket att jag gled på isen när jag stod still haha! anyways så håller jag på med ett bajsarbete om upplysningen som ska vara helt klart innan 23.59 ikväll. har en känsla av detta inte kommer sluta alls bra bara för att, ja, upplysningen is not my jam om man säger så. såååå eeeee nu ska jag äta lite godis och vara lite sur för att det troligtvis inte blir någon gospel ikväll, om inte något mirakel sker och upplysningen skriver sig själv i ett dokument.
balle också

WE'RE REACHING FOR DIVINITY

 
vartenda hårstrå på hela min kropp reste sig, detta är nog bland det vackraste jag sett och hört någonsin. gråter ögonen ur  mig. soroligt att det bästa numret var i pausen, men äntligen har melodifestivalen kommit med något minnesvärt! kärlek till detta numret och barnen.

THANK YOU FOR MAKING MY DAY

ja, hej på er. ville kika in lite bara, har mina stunder när jag bara vill kika in och säga hej. men wow vilken mening då??? är trött så skyller på det hih. men ville bara hoppas att den som läser detta mår bra, jag tänker på dig isåfall och hoppas och ber för att du ska må bättre. 
men på tal om trött så är jag så himla trött på att vara arg. har varit så himla hatiskt av mig, men jag har haft mina anledningar. det har hänt väldigt mycket i mitt liv som jag inte vill dela med mig av, men som gör att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av migsjälv. är så trött på att låta elaka människor och jävla sjukdommar påverka mitt liv. vill bara att allt hat ska försvinna, att all sorg ska släppa, finna frid med mina känslor. sluta oroa mig för att hemska saker ska hända mig och min famlij. bara för att det har hänt innan så behöver det och ska det inte hända nu.

jag vill åka till ett land där solen skiner hela dagen lång, där solnedgången är vacker som aldrig innan, inget dystert moln som kommer och förstör. mysa på stranden, inte känna rädsla utan bara ren och underbar glädje, inte den slags glädje som är att man är så himla himla glad att man blir rädd. för det enda som kan hända är dåligt, det liksom är så himla bra så det kan inte bli bättre utan bara sämre. 
utan ren lycka och glädje som ingen eller inget ta ifrån mig. 

men saker i mitt liv har förändrats, jag har blivit lite som en ny människa. jag har funnit frid med mycket som jag aldrig någonsin trott varit möjligt. jag har vänner som jag älskar som är riktiga vänner eller så mycket mer än bara vänner, människor som är guldavärda. inte sådana vänner eller ja, såkallade vänner som man hade innan, man visste liksom aldrig vart man hade dem. men dem är liksom borta nu, man går vidare, man inser vilka som är värda att behålla. och nu idag, har jag inte riktigt insett, att utan motgångar hade jag aldrig vetat vad jag vet idag. blivit formad till denna person jag är idag. så på något sätt, så är jag endå glad att det hände på något vridet konstigt sätt. är jag så glad att det slutade som det gjorde och att man på riktigt inser att man är värd bättre. och kunnat ta sig till den värld man är i idag som är bättre än vad jag trott varit möjligt.

så nu vill jag bara säga, du som läser detta, kvittar vem du än är, du är värdefull. 
å nu kom putte, min 25 åriga katt som vi fick på köpet när vi köpte huset¨och la sig på mitt huvud. trevligt putte. ska krypa ner i sängen och lägga mig i tid inatt, läsa en bok och mysa med puttenutte.

puss och godnatt från mig och putte. 

BISCOTTES

"a guy and a girl can just be friends, but at one point or another, they will fall for each other.... maybe temporarily, maybe at the wrong time, maybe too late, or maybe forever." 

EGYPT

gaaaaaaalet vad jag saknar dig solen! dags att komma tillbaka  nu kanske? :)

ONE STEP CLOSER


 
även fast jag verkligen hittade 98765434567098 bortförklaringar till att mamisqui INTE fick packa ner mina älskade stora fina vita stjärnor i mina fönster var det dags att säga adjö och ge min andra lampa en chans. 
see you in december again my beloved stars </3333333

nexT up: min stora kärlek, té ♥

HE CAN FEEL MY HEART, HE FELL ASLEEP TO ITS BEAT 

RSS 2.0