MY LOVE. MY LIFE. MY EVERYTHING
SNOW, WHERE THE FXCK ARE YOU


PUH! Är precis hemkommen från lite mer än en mils promenad. My legs feels like spagetti. No kidding. Har också hunnit med att prata med världens bästa Draggelito som lever livet i Australien (utan mig tyvärr). Menmen tiden går fort och snart är hon förhoppningsvis hos mig igen. 
Klockan börjar närma sig 5 och det är daga för att kolla på lillfisens dansuppvisning. Så måste in i duschen och fixa till mig. 
Haaaa d

SOME ALONETIME


Gokväll! Allt bra med er? Ligger just nu i min säng och laddar inför en film med lite gott. Sover faktiskt ensam ikväll. För första gången på läääänge. Åh vad skönt tänker ni men NEJ det tycker inte jag. Visst att det kan vara skönt att ha en ensamkväll, läsa en bok, dricka té, fantisera om livet osv. Men sova själv? Inget för mig. Jag är gosarnas gos så finner inte det skönt över huvud taget. Måste ha någon att ligga nära, bli spoonad, kramas och prata tills klockan blir alldeles för mycket. 
Så nu ligger jag här. Ensam. Som jag upprepat sjuttioelva gånger. 
Anyways, det är redan tisdag idag och snart är det fredag! Då ska hela släkten taijcon till Göteborg för att fira mormor och morfar som firar guldbröllop på hela 50 år! Är det inte helt sjukt?! Tänkt att få bygga upp ett liv tillsammans och vara gifta i minst 50 år? Alltså drömmen eller vaddå???? 
AE nu spånar jag iväg (lite för mycket) så stoppar det innan det blir för sent. Så nu ska jag dra igång en film. Godnatt alla fina, sov så gott!

EXHAUSTED

Hej alla!
Alltså ursäkta men jag måste bara: AAAAAJ!!-()/@-"-"1•$€|€•kr&@&"?! har SÅ sjukt ONT i MIN kroPP!! Har nämligen gymmat skiten ur mig med älsklingen idag. Till mitt försvar så har jag inte tränat på riktigt sen något år tillbaka. Visst att jag är ute och rör på mig, men träna så att man svettas? Och inte bara tränar stenhårt 3 dagar på raken varannan månad. 
SÅ nu har jag fått det ur mig :) 
anyways, har inte gjort så mycket mer än det idag, vilat lite och tänt massa ljus, läst lite och kollat i hus och hem. Har så mycket på G just nu, inget är spikat men om det går igenom lär jag ju dööö av lycka! Men nu ropar grabbarna, dags för filmmys! 
pusspuss

☕️
RSS 2.0