SIMPLE AND FANCY

 
 

CLEAN COTTON

 

WICKED


Hey you, haft en fin helg? Det har jag haft! Har umgåtts med fina vänner, med älskade MUF och pojkvän. Blev sent igår så idag har jag faktiskt inte gjort någonting. Helt seriöst har jag bara legat i sängen. Druckit té och spelat kort men Robert. Men det är ju det bästa med söndag - Vilodagen.
Hepp, men dags för en påfyllning nu känner jag, ska ladda upp till gospeln ikväll. Hoppas ni får en lugn och skön kväll! 

WANT WANT WANT

 

DWARF - KOWHAI

hittade sjukaste växten idag när jag mot min vilja tvingades in på blomsterlandet med mamma,
denna växten hette dvärgkowhai och är just nu bara en bebisplanta. blev helt fascinerad av den så den fick hänga med hem!
 
 
 

YOU MAKE IT LOOK LIKE IT'S MAGIC

 
 
ryser. sjukaste låten.

FIFTY SHADES OF GREY

 
flopp eller succé? 
Gick tillsammans med Elina och Amanda och kollade på den på bio i fredags! 
Tyvärr måste jag säga att boken (as always) var 1000 gånger bättre. 
Tyckte inte att skådespelarna gjorde sig rättvisa med karaktärerna i boken. Tyckte faktiskt att kvinnan som spelar Anastasia Steele var skitdålig/eller det sättet hon blev tillsagd att spela. Hennes sätt att prata är ungefär så jag låter när jag ska bajsa. 
Jag är välmedveten om att Ana inte är den personen som tar mycket plats och står i centrum, men hon kan åtminstone prata normalt i en normal ton och säga vad hon tycker, det var ju faktiskt därför Mr Grey blev fast för Ana för hennes "Vassa tunga". Nej, faktiskt, jag tycker att hon spelade lite väl för underlägset.
Christian, GOD DAMN säger jag bara!  tyckte jag var mest lik den bild jag skapat i huvudet, dock log han alldeles för mycket. Och helt seriöst, MATT BOMER SKULLE VARIT MR GREY!!! SERIÖST!!!!
Men mitt i all spya jag häver ut mig (förlåt) så måste jag självklart ge den credd. Boken har ju tagit så många miljoner med storm, så det kan inte ha varit lätt att leva upp till de skyhöga förväntningarna.
Så för att vara positiv så tyckte jag att den var bra med tanke på alla förväntningarna!
Världens största plus ska den ha för att den gav ut en vacker bild av kvinnan. En helt normal bild.
En kvinna som inte tränar 10 dagar i veckan och har 6-pack, med världens största rumpa och bröst, supersminkad varje timme på dygnet med perfekt hår som inte ens rör på sig när det blåser eller om det blir blött. Utan att den gav ut en vacker och naturlig bild av kvinnan, att brösten inte satt uppe vid hakan, att hon inte var helt rakad på alla ställen som finns. att hon inte är sådär jävla supersnygg som alla kvinnor är på morgonen i kända filmer. 
 
sen till sist vilket också är helt sjukt, VILKET SOUNDTRACK FILMEN HAR!!! YEEZUZ!!! ALLA låtar i hela filmen var ju helt magiska!
 
Jag ger den 6/10 bullar!

VALENTINES DAY

 
Godmorgon! 
hur har eran valentine varit? min har varit helt jävla super! första gången jag har spenderat valentine med en pojkvän eller eller en pojke över huvud taget haha! har bara spenderat min valentine med mina brudar innan. och vet ni? valentine med den man älskar vare sig det är familj, vänner eller kärlek så blir den magisk. Så samtidigt som jag hade det super, så kändes det konstigt att inte vara med tjejerna haha!
Kan vara världens partypooper nu, men tycker förövrigt att Valentines day har så himla mycket press på sig, det känns mer som att allt handlar om att prestera så att man kan lägga ut sina 500 rosor man fick samt 70 chokladaskar på facebook (inte för att det är något fel i att lägga ut sånt på facebook) men just själva grejen att det känns som att allt handlar om att visa alla hur sjuk valentine man hade. Det känns inte som att sjävla budskapet spelar någon roll längre utan mest KOLLA VAD JAG FICK. 
Tycker det är skittråkigt, för valentine handlar egentligen bara om kärlek, all möjlig slags kärlek. Mellan ett par, familj eller vänner, visa uppskatttning och uppvaktning och beundran, någon fin present om man känner för det, äta god mat eller bio! 
Så vad jag egentligen ville komma fram till är att jag hoppas att eran valentine var het jävla ASSUPER! Men att ni framför allt fick spendera den med någon ni älskar eller håller mycket kärt!
 
 

LOVE, ROSIE

 
kan vara den absolut BÄSTA  filmen jag SETT! rekomenderar starkt. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

RSS 2.0