VEGAN +

jag är så mätt. riktigt perfekt mätt, inte så att jag vill dö, men heller inte äta en liten tugga till. - perfekt. Idag fick det bli vegansk mat i sjukstugan. nu ligger R också och mår piss (guilty girl). Nej men alltså helt ärligt, fy fan vad gott det är med "gräs" och "kottar" enligt många av er. Vegansk och vegetarisk mat är livet, kan ni inte bara förstå det? Väldigt många kommer då med motargumentet: JAG ÄLSKAR KÖTT JAG ÖVERLEVER INTE UTAN KÖTT!!!!!!!!@-&/kr:920&
Jo. Det gör du absolut. Samt att du mår mycket, mycket bättre.
Ni som fortfarande säger att vegetariskt smakar skit har ju helt utan tvekan inte ätit rätt vegetariska maträtt för just er. Det är ganska logiskt, bara för att jag är vegetarian, så älskar jag ju självklart inte alla vegetariska/veganska rätter i hela världen. Precis som du som äter kött inte älskar kött i allas dess former med alla olika kryddor i hela världen. Ganska logiskt. Så snälla VÅGA gör skillnad! VÅGA bryta mönstret. VÅGA tänka iallafall liiiiiteliiite nytt.
Tack för mig, nu avslutar vi detta inlägget.
Kram. Hörs imorgon!


LITTLE SOUL

hi peeps. vilken helg alltså. har varit totalt däckad nästan hela helgen. svullen som en badboll och hostat upp mina inälver (nästan). Det enda positiva med allt detta var att min familj kom upp i helgen och tog hand om mig. Jag låg tyvärr i sängen 98 % under tiden dem var här, men så mysigt att äntligen får ha dem nära. Saknaden är enorm när man inte bara kan åka till sina nära och kära över en dag, bara för att ta en fika, prata och laga mat tillsammans, att bara kunna ha möjligheten att faktiskt kunna göra det vara för att man vill. Men nu är det ju inte så, tyvärr. Så det var så otroligt mysigt att dem kom upp en helg. Nu ska jag försöka lämna min lilla ö (sängen) och iallafall ta mig till soffan och sitta upp och ta något att äta. Kram


TEA N' HARRY

Mornin peeps.
Somnade kl 4 imorse och sov skitdåligt tills jag bestämde mig för att göra något åt saken - pannkakosfrukost.
Det enda positiva just nu är att jag har go aptit även fast jag mår skit och är svullen som en boll i ansiktet. Blir absolut inget midsommarfirande för mig inte! Blir té och vatten i mängder samt snurra in mig i mitt täcke som en burrito och kolla på Harry Potter.
Glad midsommar alla! 
HELLO? SLEEP? WHERE ARE YOU


Klockan är alltså kvart över två och jag kan inte sova. Regndropparna smattrar så himla mysigt mot fönsterkanten. Jag älskar regn. Känns som att det bara är jag som vaken nu. Allt är så lugnt nu på Roslagsgatan, allt annat sover. Allt annat sover förutom - jag. Det är så himla många som tar sin sömn för givet. Jag är SÅ avundsjuk på er. Ni är verkligen så jävla lyckligt lottade. Här skramlar man ihop ca 5 timmar om natten och är överlycklig för det. 
Nae, nu måste jag verkligen sova. Får slå migsjälv till sömns eller något. Natti

PIZZA-TIMEIt's pizza-time! Min älskade man överraskade mig med pizza. Mår förövrigt som en påse med skit. Tillochmed mammans påse med skit. Har skyhög feber, svullen i hela halsen, dunkade huvudvärk som nästan golvar mig. Ja... Inte världens mest roliga liv just nu. Men med pizza, vovven och mannen, så är livet jävligt bra ändå.
Hoppas ni får en fin kväll, kramen


YESTERDAYS'

SHOES BABY, SHOES

ÄNTLIGEN HAR DEM KOMMIT!
beställde dessa vackra skor för BARA 399 kr?! är det ens möjligt? tänker ni.  - men ellerhuRRRR! Helt galet
kommer bo i dessa från och med nu, trotsar skitvädret och regnstövlarna!!!

ZUP LADIES?


halloj allihopa! det var inte igår! tiden bara flyger förbi, (är det bara jag som känner så?) kändes som igår jag flyttade upp till stockholm, så nu helt plötligt har jag bott i stockholm i över 1 månad. 
g-a-l-e-t. 
livet rullar på här uppe, mycket bättre än förväntat! jobbar på Gina, blivit vegetarian, umgås med vänner och utfoskar huvudstaden. tänkte dra mig ut på stan lite (på tal om huvudstaden), dock inte så lockande så det spöregnar här uppe.... tror faktiskt det får fortsätta vara en mysdag på lilla roslagsgatan! hörs sen, ciao!
 

RSS 2.0