HAPPYFACE

JHFSKÖLJBACMXNÖWPEÅRKFHSGDVKGLÖJHGFDYFJÖÄPAOMCNDJBSIUGÖ FAAAAAN VAD JAG ÄR TAGGAD!!!!!
imån drar jag och tjejerna till klaras stuga som ligger lite utanför göteborg! ska bli så jävla KUKMEGAROLIGT!
imån gör vi världen osäker people.
fan vilken jävla bra helg detta kommer bli.

-

There's a thousand him but only one of You


THIS MADE ME SPEECHLESS


höll på att gråta ögonen ut ur skallen på mig när jag såg denna reklamen. 
FUCK CANCER!

BLICK



want.

MOTHERFUCKER

har så jävla in i helvetes kukmegaont i min rygg så jag känner för att krypa in i mitt eget röghål och dö
nice

natti på er.

BIRD IS THE WORD

en fågel flög precis in fönstert........... den dog nog.... jävlar vad rädd jag blev! plus att en geting flög in i min kind och jag smällde den på kinden UTAN ATT BLI STUCKEN. märkte självklart EFTERÅT att det var en geting, måste erkänna att riktigt så cool är jag nog inte att jag vågar mosa en geting på min kind liksom. 
sååå, vad han annars hänt? jo en potatis (spökpotatis kallar jag och klara den) bara flög från himmelen och låg i jämte oss när vi solade i skolan HAHA! och nej det var inga våningar ovanför oss, men om det hade varit det, vem fan har med sig en potatis till skolan? och seriously vart fan kom den ifrån? en gåta vi aldrig lär få svaret på hihi.
men nu ska jag käka flingor och kolla på oth!
hugs


3




SERIOUSLY?!?! I AM FUCKING DYING OVER HERE


ALLTSÅ HUR SÖTA FÅR MAN BLI???

?!?!!?

vilken underbar dag. solen skiner och själen mår som bäst. en liten nyckelpiga flög och satte sig på min hand som var 7 år enligt prickarna. sen vandrade jag hela vägen hem och åt jordgubbar. men nu när jag ska ta och läsa isprinsessan så hör jag att mamma, wille och gusten har värsta allsången här inne om rumpor, bajs, snoppar och tuttar??????

HALLÅ????)=(/&%¤#¤ HELA MIN DAG HAR VARIT FRIDFULL OCH LJUVLIG, TILLS DE KOM HEM :))))))))

och folk klagar på att jag är onormal?

THE.DRESS.


behöver jag ens säga något?

A BOARD







hej alla fina. how are you today?
jag mår jävligt bra här nere i skåne! mysig kväll igår, strandpromenad nere här i helsingborg med en filur. gick även vilse lite i skogen, kaste macka och gick längs piren. härlig kväll!
till skillnad från detta så hade bögizarna en galen kväll i jkp som jag tyvärr fick stå över.. men min kväll slutade ju sjukt bra endå! anyways, nu ska jag ta och trycka i mig mormors mazarinkaka. den smakar något så gudomligt så ni anar inte. hugs

THE FRAY


ALL STAR



hola amigas!
sitter och klickar runt lite på några hemsidor efter en refreshing i garderoben! kom på att jag måste ha svarta korta converse! holy bananas va snygga dem är! anyways så är det faktiskt på länge jag tycker om att det regnar, jag har många ljus tända runt omkring mig och så regnar det nu. om vi inte haft fullt upp med att hata regn så tror jag vi skulle uppskatta det mer. det är faktiskt mysigt. + att det är mysigt att sitta på altanen och spela kort och höra när det smattrar i taket. JAJA, nu ska jag dra igång mitt GG maraton med melon, vintruvor, päran, banan och sist men inte minst, min älskade marabou som ligger så fint och väntar på mig! 
puss alla fina


LASERLIGHT

HOLY BANANAS, snacka om lyckorus i hela kroppen!

HOLY MOLY 03.42


THE STARS, THE MOON, THEY ALL HAVE BEEN BLOWN OUT


▲ ▲



HOME.

gokväll l allesammans. har inte uppdaterat av personliga anledningar. hände väldigt mycket saker förra veckan! väldigt oanade och jävligt oväntade saker som inte var så positivt om man säger så.
anyways så blir det att stanna hemma för mig denna veckan, har inte så mycket mer att säga mer än att jag vill tatuera mig NU och att jag ska återgå till att filosofera och lyssna på fantastiska Bon Iver.

mode on:
getting better

NUDE/OLDIES+



HIGH FOR THIS


ligger nerkurrad under mitt tjocka täcke med 2 filtar och lyssnar på the weeknd, dör lite smått och har extrema smärtor i hel min kropp. har fått ett virus, så det säger nog allt. ska in till doktorn idag igen. hoppas allt är bra med er iallfall. ska sätta på gossip girl nu och dregla över chuck. Y R U SO SEXY??????

FOODPORN




heeeeeey there! som ni ser så äter jag nu. fast tyvärr så känner jag desvärre ingen smak, över huvudtaget. men nöjjer mig med att det ser så gott ut! idag så har jag iallafall varit och firat min gammelfarmor som fyllde 85 bast! ingen dålig liten gumma detdär! klär sig efter nyaste modet och håller humöret till max! baka goda kakor kan hon med göra :) förövrigt har jag spillt stearin på HELA min data, mina tangenter är helt jävla... pajjade! måste trycka MEGASUPERDUPERJÄVLAKUK hårt och ca 98765432234567890 för att få fram en enstaka liten bokstav. how fun???????? exakt. 
men nu ska jag återgå till att äta dricka mitt ljuvliga vaniljT och kolla på gossip girl.

damn you chuck bass & nate för att ni är så jävla sexiga.

MISS























guuuuud
vad jag saknar!

EVIL HUMLA

alltsååå FUUUUUCK AMXCKAJL=)(/&%¤#"#¤%&/( vad jag har bränt mig i mitt ANSIKTEEEE ÅÅÅÅH gör så jävla kukimiiiig förbannat KUK-ont. är helt öm. är inte ens glad att jag ens fått lite färg i ansiktet.
anyways så tänkte jag ge mig in en snabbis till ica för att köpa vanilj T. hur gott?!
åkte på värsta megaförkylning igår också.. ???????? inte utsatt mig för något kallt :o 
fattar iiiingenting. men måste dra mig nu, får låta harry potter och T ta bort min negativitet inom kort.
puss 

DAGENS KÖTTTBULLE




WORDS CAN'T EXPLAIN HOW MUCH I LOVE YOU


min lille prins

DAGENS KÖTTTBULLE


DETAILS


999

har aldrig lyssnat på kent innan, bara utan dina andetag som jag först inte alls tyckte om, och nu 999.
tack alicen älskling river-man för att du presenterade mig för en av mina absoluta älsklinglåtar. 

njut

YUMMIE +


gokväll bitches! har precis lagat mina favvisar, banana panncakes ♥ 
fick sånt FJSKÖÄPLOWMÄLKABCDHWÖS EXTREEEMTSUPERDUPERMEGASUG och så att jag höll på att dö, no kidding. vill även passa på att tacka och hålla med er om kommenterna angående pankakorna! visst är dom goda!
anyways så sitter jag och skriver en uppsats nu, som ska vara ca 3 sidor och vara klar om 2 dagar. inte speciellt smart evelina, fy! 
måste.återgå.till.pluggandet.
hugs

NEW IN MY CLOSET




LUMOS



gokväll allesammans! antar att 99.9 % av er är bakfulla idag eller?
jag hur som helst lever! har haft en helt jävla sjuk, underbar, oförglömlig helg/valborg med bögizen i jkp med ett gäng brudar! tänker inte vara mer exakt... haha....
anyways, innan jag åkte hem ifrån bögizen idag så gick vi till stranden och läste harry potter i ca 3 timmar och åt vattenmelon. underbart. 
men hoppas iallafall att ni haft det bra! ska ta och ta täcket till soffan och äta popcorn nu. 
hugs

RSS 2.0