BANANA PANNCAKES
source: mollyrustas.se

hola amigas!
slutade skolan 5 timmar tidigare än vanligt idag hihi! hade nationella och det gick ju som det gick haha.. men vi hoppas på det bästa! För övrigt gjorde jag bananapanncakes när jag kom hem, SÅÅÅÅÅÅÅÅ GOOOOODA!!=)(/&@%¤#@!=?!!!!!!! låter kanske som att äta bajs för vissa av er, men holy mother of gad, så jävla gott.
enda som behövs är ägg, banan och lite vanlijsocker steka i margarin så är de som gott så klara! 
nu ska jag kolla på 90210. 
hugs

WHY ARE YOU TRYING SO HARD TO FIT IN WHEN YOU WERE BORN TO STAND OUT?
BRACELET


jättevackert armband jag fick utan min kära kusin emmasqui i födelsedagaspresent!


NEW GLASSES


endast 69 riksdaler. how awesome?

PARTEY

hola chiqas! har haft en grym helg, grym vecka, grymt sen vi sist hördes av. Det var fest igår också, himla lyckad! Nu idag så ska jag och bögizarna vara i ellas lägenhet och bara mysa. ska vi såsåsåå mysigt. hoppas allt är bra med er och måååstemåstemåste skärpa til mig med bloggen! i promise!


20 APRIL
idag är en väldigt speciell dag, vi saknar dig våran älskade ♥

COMPRENDE????


My life. My choices. My problem. My mistakes. NOT YOUR fucking business. Mind your own pathetic problems before you talk about mine.

INSTAGRAM-FUCKER


HOLY BANANAS!!"#¤%&/(@)=)(/&%¤#@!!


SERIOUSLY


come on, vaknade upp med ett flertal blåmärken på hela min kropp, och att min knäskål hade en dubbelhaka?! (!???!?!?!) alltså av alla sporter jag har prövat på (och det är mångamångamåååånga) så har fan dans varit det som har varit mest kämpigast! herregud! man dansar fan tills man blöder typ haha! det är skitbra träning! och man tränar ALLA muskler i hela kroppen, muskler som man inte ens TRODDE FANNS!)=(/&%¤#@!!!
så nu sitter jag taskigt i soffan med en blåslagen söndertränad kropp! 

U N D E R S K A T T A. A L D R I G. D A N S!

YELLOW+RED


NO WORDS.COLOURS


WISHERY


LF FESTIVAL LOOKBOOK

+ GOLDFISH

godmorgon. vaknade för en liten stund sen och är helt död. how fun????? ska iallafall ta och sätta på prisonbreak SOMÄRSÅJÄVLABRAHELLEGUD och äta min nutella macka som ligger och stirrar så charmigt på mig hihi. 
juste! har fått lite frågor om regnbågsconversen och skitmegasnyggakjolen. conversen är inte mina, utan min systers och dem är köpte i japan :) vart kjolen kommer ifrån är en heeemliiiiiis!
hugs

HOLY FUCKkjooooleeeeeen

MEMORIES


PLACE CALLED HOME

hello world.
har haft vääääärldens mysdag idag med släkten, mycket skratt, sol, härliga människor, goooood mat &
SNÖ (?!@"(/&%¤@¤%@&/(!!!!!). borsett ifrån dethär har jag haft ett väldigt mysigt och roligt lov. och TROTS att det är en söndag så slutar det bra för att den underbaraste klassikern BRUCE DEN ALLSMÄKTIGE går på 4:an! 
gotta love life!


DARK LIPS


NAILSblandade ihop ett rött och ett vitt nagellack, vips så fick man en fin färg.

+ BIRTHDAY-CAKEPATHETIC


I KNOOOOOW extremt superduper kukig dålig uppdatering! men har haft fullt upp!
fyllde år får någon dag sen, lite av släkten kom, fick massa fina presenter, blev kidnappad av mina älskade älskade supeduper bögizar! de tog mig till jkp och vi kollade på hunges games, SJUKT BRA!  
Sen nu så har jag övernattat hos syrran i jkp, vi har shoppat, käkat go mat, kollat på film, åkt runt och tutat på folk och haft partiiiie! alltså med andra ord har jag haft det super!
nu ska vi kolla på film och nu ska jag ladda upp lite bilder! 
puss

FUCKINGRAINBOWSHOES

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1434227/images/2012/pic_196541367.jpg" class="image">


RSS 2.0