12.54

godmorgon världen. idag mår man som man förtjänar. men  jag har UTAN TVEKAN haft världens bästa helg. på riktigt. vi har ätit gott, dansat tills svetten rinner, varit uppe tills solen vaknat, pratat i timmar, firat papi, träffat hur många månniskor som helst, ätit  shopppat och skaffat nya underbara minnen som man kommer leva på hela livet.
 
sen så igår hände sjukaste grejen haha! när jag och några vänner satt nere i receptionen för att snart gå till stan så kom det in 5 män i 30 års åldern. och hade massa brev och olika grejer med sig. och så satte sig 2 i jämte mig och frågade mig: kan vi få be dig om världens största tjänst? du skulle göra hela våran dag. 
 
självklart tänkte jag. dessa pojjkar var nämligen på svensexa och gjorde massa olika uppdrag för brudgummen magnus som skulle gifta sig. och då var nästa uppdrag att magnus hade fått nycklar till ett hotellrum (där vi bodde) och då frågade de mig om jag kunde låtsas vara "Annika Svensson" och låtsas vara prostituerad AHHAHA!!!

KLART SOM FAN ATT JAG STÄLLER UPP! så jag gick upp på rummet och där kom han lilla stackars magnus in och blev jättenervös och visste inte alls vad han skulle ta sig till, tillslut kunde jag inte hålla mig mer så jag förklarade att de kidnappade mig nere i receptionen och att jag heter Evelina Sellén och inte Annika Svensson och gav honom sin nästa ledtråd. 
 
 
jag väljer nu att hålla resten av helgen för migsjälv haha! vad som händer i Stockholm stannar i Stockholm.
ha en fin dag, det ska jag ha trots att jag mår genuint bajs.
 

NEW IN


3 FROM YESTERDAY

 

ON OUR WAY

tackar gudarna för att man kan surfa via iphonen.
 
vi börjar närma oss Stockholm och jag sitter och pluggar för fullt i bilen. men kan inte låta bli att vara så himla ÖVERTAGGAD!!! det är nämligen så att pappa fyller 40 och detta ska firas, firas like there's no tomorrow. det kommer komma folk från alla håll och kanter ifrån hela Sverige, släktingar, vänner och massa folk. 
vi ska fira pappa, festa, vända på dygnet, gå ut och festa, äta ute, shoppa och helt enkelt leva och njuta av det livet har att erbjuda.
 
så ha en jättefin dag allihopa. kommer troligvis bli så att jag uppdaterar imån.
men ha en superduperhelg för det ska fan jag ha! 

ON MY FINGERS

 

TODAY's

 

STOCKHOLM HERE WE COME

NU GÖR VI STOCKHOLM OSÄKERT. KOMMER BLI SÅ GRYMT!

I ONLY HAVE ONE FINGER FOR YOU HONEY

 

RIGHT NOW

 

SNACKS +

laddat upp med massa gott inför pluggpluggplugg. är förövrigt inne på min 3dje témugg för idag. och ja, jag har fortfarande serisöa téproblem. jag jobbar på det! 
ha en fin eftermiddag, puss

MY LOVE

 

WANNA GO BACK

Egypten. bästa resan. i. hela. mitt. liv. 

DH & TEA

gokväll! ljusen är tända, ett avsnitt av desperate house rullar igång och témuggen står så fint på mitt nattisbord. 
nu ska jag mysa och sedan somna i  tid för en gång skull. ha en fin kväll. godnatt!

17/3

2 veckor kvar tills vi ska fira pappas 40 års dag i stockholm med att festa hela helgen, äta god mat och träffa nära och kära - 2 1/2 veckor kvar till min födelsedag - mindre än 100 dagar kvar till student och balen - mindre än 100 dagar kvar till total frihet. 
 
jag vet tyvärr inte hur det är med er, men jag, jag är taggad på livet!

17:31

haha wow, min blogg håller verkligen på att dö ut haha! har 10 stackars flitiga besökare som fortfarande har hoppet kvar haha! hang in there! jag är tillbaka. börjar nu. 
 
välkommna.

NIKE AIR FORCE 1

" whoever said money doesn't buy happiness obviously didn't know where to shop. " 

FUCK CANCER

idag har jag gjort det absolut bästa köpet, absolut bästa bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv.
det är en ära att få ha ett armband runt min hand som är pärlat av en riktigt hjälte.
 
FUCK CANCER

RSS 2.0