WELL HELLO WORLD.

firat våran nyblivna 18:åring lovisa lidbacken - festat - druckit té - gosat - kollat på skräckfilm - haft världens bästa jul - fått äran att vara jultomten iår - slått rekord i att äta köttbullar - skrattat tills tårarna rinner - taggar inför nyår

LILLFIS NR 2

idag är det din dag hjärtat, idag bir du hela nio år.

för 9 år sedan hände obeskrivliga. jag, Evelina Sellén som levt solo tills jag var 10 år, skulle plötsligt få ett syskon. en människa som var en del av mig. hur reagerade jag? jag blev HELT FÖRSTÖRD, grät konstant i en hel månad eller om det tillochmed var två haha. jag var såååååå ledsen och rädd för att något skulle hända med mamma och vad som skulle hända med mig, skulle jag bli bortglömd?

när du, denna pyttepyttelilla människa hade legat i mammas mage i 6 månader så ropade mamma på mig helt plötsligt, och när jag kom fram så tog mamma min hand och la den på sin fina stora mage, och du sparkade. 
jag blev helt ställd. det fanns alltså en liten liten levande liten människa i MIN MAMMAS MAGE. 
jag kunde inte koppla detta i mitt lilla huvud. för just i denna sekund så älskade jag någon villkorslöst som jag aldrig ens hade träffat, hur kunde man ens älska någon som man aldrig pratat med? hur man kan sakna någon som man aldrig har träffat? men då förstog jag. den konstanta rädsla redan som 10 åring, att vad som än händer så kommer jag alltid älska dig och göra allt i min makt för att ingen ska såra dig. du, en liten liten bebis hade kontroll över mig, för om något hände dig så vet jag inte hur jag någonsin skulle kunna återhämta mig.

den 23 december föddes en bebis, och inte vilken bebis som helst, min alldeles egna lillebror.
bortsett från en julafton utan mamma, så var det min bästa julafton, för jag hade fått världens bästa julklapp.
en lillebror. 
 


BIRTHDAY-BOY

 

FOURTH ADVENT

och jag har ingen som helst julkänsla över huvudtaget. vart i hela friden är du dumma snö? 

CHRISTMAS TREE

 
 

5 YEARS AGO


hittade en 5 år gammal bildpå min dator hahaha! hittade ca 1000 mer bilder men denna var nog den enda lämpliga att lägga ut haha! 
 

A GREAT BIG WORLD & CHRISTINA AGUILERA - SAY SOMETHING

 

HOT CHOCOLATE WITH ALTEA

 

THE WINTER HAS COME

NU HAR SNÖN KOMMIT WOOOOOOOHOOO!!!!!!! jag dör helt ärligt talat av lycka. 
DET FINNS SÅ MYCKET ATT HITTA PÅ NU!!  SÅ MYCKET KÄNSLA! pepparkakor, ljus, doft av skalade clementiner, varm oboy, pulka, skidor, skidskor, julkalendern, JULAFTON, åka fyrhjuling med pluttarna bakom i en båt som vi fäster bakom fyrhjulingen, det låter komplicerat men är så jävla roligt haha!

och jag måste bara berätta, det sjukaste hände haha, det var värsta stormen igår, SÅ VÅRAN STUDSMATTA BLÅSTE BORT!!! SVEN BLÅSTE BORT VÅRAN STUDSMATTA!! jävla Sven!!!! 

anyways! nu så ska jag ta och fixa mig! ska träffa mina brudar ikväll, ska bli så mysigt. ha en fin kväll! PUSS

9

 

WE OWN THE SKY

 

ADDICTED


beting - göteborg - smootie - värvat - skrattat - pluggat - blivit beronde av paradise hotel - té - stickat - fotat - jönköping - sushi - läst - gosat - dansat

ja.. det är en liten det av allt jag hittat på sen vi hördes sist. tiden bara springer iväg! jag menar hallå? vi befinner oss redan i december! OCH SÅ FINNS DET INGEN SNÖ. (!!?!?!?!) tiden går så fort att inte ens årstiderna hänger med! .. okej det kanske inte var helt sant, men så himla tråkigt. vintern är den bästa årstiden enligt mig och så kommer den inte! jaja, har alldeles för många bollar i luften nu,  så nu måste jag återgå till att plugga, 

RSS 2.0