SRI LANKA

hej allesammans! puh! det tar faktiskt på krafterna att flyga runt i världen. ;) vi hoppade på ett plan som tog oss hela vägen till sri lanka! vi kom igårnatt och har varit ute och kollat runt i stan. (vi befinner oss just nu i colombo) nu ska vi starta morgonen med lite frukost. puss!

/KOH LANTA +2


älskade koh lanta. visisten här var kort. men alldeles alldeles underbar! vi firade mig här i lanta och det var den bästa födelsedagen! något annat som var helt underbart var havet. herregud! det var lika blått som himlen! det var, utan att överdriva - bland det vackraste jag sett i hela mitt liv!!! alltså havet var galet.
jag och robert bodde i havet. nästan. 

 

A FEW DAYS AGO. /KOH LANTA +

 

PHI PHI

halloj världen! hur har ni det där hemma? vi har det toppen!
idag innan det var dags åka tillbaka till bangkok kände vi att paddla kanot i soluppgågen kanske inte är helt fel. det var det verkligen inte. så jäkla underbart. förövrigt är paddla kanot väldigt underskattat. 
phi phi ligger helt klart i topp bland alla ställen vi besökt!
 
sååååå för att ni ska hänga med i svängarna så har vi lämnat älskade phi phi och är tillbaka i bangkok. vi landade för någon timme sedan, och är redo för sängen! vi bor på The Berkely igen och trivs som handen i hansken. nu äntligen väntar en lång och skön sömn! vi båda är helt sketslut efter idag
vi hörs imorgon! thank god för normalt wifi igen! 
kram på er. 


PHI PHI

 

RSS 2.0